Πάμε κρουαζιέρα στο Θερμαϊκό

Mε σύνδεση Θεσσαλονίκης με Πιερία!

Θέλεις να γνωρίζεις το Θερμαϊκό; Από τον υδροβιότοπο του Αλιάκμονα μέχρι τον φάρο στο Αγγελοχώρι και τα διάφορα είδη πουλιών; Έχεις μία μοναδική ευκαιρία για μίνι κρουαζιέρα σε μία σύνδεση Θεσσαλονίκης και Πιερίας!

Την ιδέα της ξεχωριστής αυτής εκδρομής υλοποιεί ο κ. Μιχάλης Κιοσσές από τη Μεθώνη, ενώνοντας την Πιερία με τη Θεσσαλονίκη με το σκάφος «Άνεμος», το οποίο εκτελεί τουριστικά δρομολόγια εδώ και μία δεκαετία. Όπως αναφέρει ο κ. Κιοσσές «Στην εκδρομή θα δούμε τον υδροβιότοπο του Αλιάκμονα, διάφορα είδη πουλιών, το θαλάσσιο χώρο που φιλοξενεί της καλλιέργειες των μυδιών, δελφίνια και ίσως θαλάσσιες χελώνες, στο Αγγελοχώρι θα δούμε το φάρο, λασπόλουτρο στην Αλυκή, μπάνιο στην θάλασσα, στην Μηχανιώνα την ψαραγορά με την μεγαλύτερη ποικιλία ψαριών, επισκεφθείτε την μεγάλη εκκλησία, μια βόλτα με τόσα ενδιαφέρον θέματα».

Το δρομολόγιο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει σήμερα Σάββατο, 16 Απριλίου, και να διαρκέσει όλο το καλοκαίρι. Το ταξίδι θα είναι ωριαίο, με αφετηρία τη Μεθώνη και κατάληξη στη Μηχανιώνα ή το Αγγελοχώρι (δείτε ΕΔΩ τη σελίδα στο fb).

Σχετικά άρθρα