Τέσσερις νέες καταγγελίες κατά Παναγιωτόπουλου

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή

Δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται οι καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της πρώτης κοπέλας που του έκανε μήνυση επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο εν αγνοία της, Σταυρούλα Πρίλη, υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του.

 

Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά45. Η μία από τις τέσσερις καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

 

Στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, Απόστολου Λύτρα, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα ροζ βίντεο. «Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος περνάει τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών.

Σχετικά άρθρα