Παναγιωτόπουλος: Δυσαρεστημένη με την απόφαση η καταγγέλλουσα

Δεν χαρακτηρίστηκε κακούργημα η πράξη του παρουσιαστή

Δυσαρέσκεια προκάλεσε η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην 30χρονη πρώην σύντροφο του άλλοτε μέλους του «Ράδιο Αρβύλα». Υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στιγμών εν αγνοία της είναι κακούργημα κι όχι πλημμέλημα.

Αν και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έλαβε την ανώτατη ποινή ως πλημμέλημα, η δικηγόρος της 30χρονης καταγγέλλουσας επικρίνει τη δικαστική απόφαση να μην χαρακτηριστεί τελικά κακούργημα η πράξη του κατηγορούμενου.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων, η κ. Αντιγόνη Πρίλη, μιλώντας στον ANT1, επισήμανε πως δεν ελήφθη ομόφωνα η απόφαση αυτή και καθώς ακολουθούν ακόμη δύο δικαστήρια, θα πρέπει να τηρηθεί μία κοινή γραμμή και να χαρακτηριστεί είτε ως πλημμέλημα είτε ως κακούργημα σε όλες.

 

Στην ερώτηση για το πώς αντέδρασε η 30χρονη στην απόφαση του δικαστηρίου, η κ. Αντιγόνη Πρίλη είπε χαρακτηριστικά: «Ορθά το αναφέρετε. Είναι η ανώτατη ποινή ως πλημμέλημα. Όμως, είναι δυσαρεστημένη η εντολέας μου που δεν χαρακτηρίστηκε ως κακούργημα. Είναι ανεπανόρθωτη η βλάβη που υπέστη η εντολέας. Θα κάνουμε αγωγή για τη βλάβη του υπέστη».

Σχετικά άρθρα