Πανικός στα Τρίκαλα

Πυροβόλησε το σπίτι και έκαψε το αμάξι του συγγενή του!

Συνελήφθη στη Φαρκαδόνα ένας 49χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, του εμπρησμού, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος, πήγε έξω από το σπίτι 47χρονου συγγενικού του προσώπου, με τον οποίο είχε διαφορές.

Εκεί πυροβόλησε με καραμπίνα το σπίτι και το αυτοκίνητο του συγγενή του προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς.

Παράλληλα, ο δράστης έβαλε φωτιά και κατέστρεψε εντελώς ένα ακόμη αυτοκίνητο του 47χρονου.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν αμέσως ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι το όπλο που χρησιμοποίησε ήταν ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού, επίσης συγγενικού του προσώπου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Το προαναφερόμενο όπλο καθώς και τριάντα κάλυκες κυνηγητικών φυσιγγίων κατασχέθηκαν.

Σχετικά άρθρα

“Πλειστηριασμούς εσείς, κάλαντα εμείς!”

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για ακόμα μία φορά τα μέλη του συντονισμού συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς. Μάλιστα τα μέλη του συντονισμού επηρεασμένοι από το κλίμα των ημερών τραγούδησαν τα δικά τους διαφορετικά κάλαντα, σύμφωνα με το thestival.gr. «Τρίγωνα κάλαντα θα ακουστεί παντού τα σπίτια δεν θα αρπάξουνε του φτωχού λαού, τρίγωνα […]