Πανικός στο Μαξίμου: Έβγαλε φωτοτυπίες τα πόθεν έσχες

Και όπως λένε τους κρατά όλους…

H Κωνσταντοπούλου έβγαλε φωτοτυπίες τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ πριν φύγει.Και όπως λένε τους κρατά όλους..

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου…έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση με τα Πόθεν Έσχες των βουλευτών και πως η ίδια έχει φωτοτυπήσει αποκαλυπτικά έγγραφα του Κοινοβουλίου όσο ήταν στην έδρα.

Η αποκάλυψη για τα Πόθεν Έσχες προήλθε από την έως προσφάτως πρόεδρο της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία ήταν από τα στελέχη που βρίσκονταν πολύ κοντά στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και κατέβηκε υποψήφια και με την Λαϊκή Ενότητα.

Δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρει: «Κυκλοφορεί ως κοινοβουλευτικός μύθος. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την παρέα της Αριστερής Πλατφόρμας πριν εγκαταλείψουν τα προεδρικά αξιώματα έκαναν φύλλο και φτερό -δηλαδή φωτοτύπησαν- τα πάντα.Μεταξύ άλλων λέγεται και 32 δικογραφίες.

Μένει να αποδειχθεί στο μέλλον αν κάτι τέτοιο αληθεύει. Όπως και αν πράγματι η Ζωή άφησε πίσω της ανυπόγραφες τις συμβάσεις των ορκωτών λογιστών που διενεργούν τους ελέγχους στα πόθεν έσχες βουλευτών».

Σχετικά άρθρα

Εισητήριο χωρίς επιστροφή για την τρόικα;

Αναστάτωση στο οικονομικό επιτελείο προκάλεσε η δήλωση του εκπροσώπου του ΔΝΤ,Τζέρι Ράις  που άφησε ανοικτή την ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα. «Περιμένουμε από την Αθήνα τις προτάσεις της για τις πολιτικές και αυτό θα καθορίσει την ημερομηνία επιστροφής» τόνισε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων στην Ουάσιγκτον, προκαλώντας αναταραχή στην κυβέρνηση η […]