Πάνω απο 50 μετασεισμοί στην Κρήτη!

Ισχυρός μετασεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών σημειώθηκε στις 5:05 το πρωί

Ισχυρός μετασεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών σημειώθηκε στις 5:05 το πρωί της Παρασκευής μετά το σεισμό των 6,1 βαθμών που έγινε στις 21:07 ανατολικά της Κρήτης και κοντά στην Κάσο.

Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών χαρακτηρίζει την πρωινή δόνηση μετασεισμό, σύμφωνα με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει ότι ο σεισμός προερχόταν από απόσταση 415 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Αθήνας και το επίκεντρό του εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 26 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κάσου.

Μετά τον σεισμό των 6,1 βαθμών ακολούθησαν όλο το βράδυ δεκάδες μετασεισμικές δονήσεις μεγέθους από 3,1 έως 5,4 Ρίχτερ, οι ισχυρότερες των οποίων ήταν οκτώ που το μέγεθος του ανερχόταν πάνω από 4 βαθμούς.

Οι μετασεισμοί ως τώρα είναι πάνω απο πενήντα!

Σχετικά άρθρα

Τσιγαράδικο-φάντασμα χωρίς πλήρωμα

Στο μικροσκόπιο του Λιμενικού έχει μπει η περίεργη υπόθεση με φορτηγό πλοίο το οποίο βρέθηκε εγκαταλειμμένο στις απόκρημνες δυτικές ακτές της Ζακύνθου. Βρέθηκαν λίστες με τα ονόματα των μελών του πληρώματος, ουκρανικής καταγωγήςΤο πλοίο εντόπισε όχημα του Λιμενικού που πραγματοποιούσε περιπολία στις ακτές του νησιού. Πρόκειται για το πλοίο με το όνομα AMARANTHUS, μήκους περίπου 57 […]