Παντρεύεται τον γιο του Σάββα Θεοδωρίδη και της Κόκκαλη

Η Δούκισα Νομικού

Παντρεύεται η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια μίλησε για το γάμο που θα γίνει σύντομα, για το νυφικό των ονείρων της αλλά και για το παιδί που θέλει να κάνει

Σε event της Σήλιας Κριθαριώτη, όπου παρουσίασε τις νυφικές της δημιουργίες βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού. Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί, καθώς είναι μια από τις αγαπημένες της σχεδιάστριες και την εμπιστεύεται πολύ συχνά.

Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο event, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». Ιδιαίτερα ευδιάθετη και πιο αποκαλυπτική από ποτέ, αναφέρθηκε στο γάμο, το παιδί που θέλει να κάνει, αλλά και το νυφικό της που ξέρει ακριβώς πώς θα είναι!

Όπως όλα δείχνουν η Δούκισσα και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης (γιος του Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλης, συζύγου του Σωκράτη Κόκκαλη) σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η παρουσιάστρια μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον σύντροφο της: «Είναι ο άνθρωπός μου και γι’ αυτό δεν κρύβομαι, γι’ αυτό είμαι χαμογελαστή ακόμα και στις δυσκολίες. Έχω βρει το λιμάνι μου και είμαι πολύ τυχερή γι’ αυτό. Όταν θέλει ο Θεός θέλω πολύ να κάνω παιδί».

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Αύξηση σε αυτόν που έγραψε τον τίτλο, έχω λυθεί από τα γέλια, να σαι κάλα!
    Υ.Γ. Όπως το βλέπω…Σε λίγο καιρό και αυτός θα το ξύνει το ταβάνι.

Comments are closed.