Παπαγεωργόπουλος: “Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει”

Επιμένει πως δεν ξέρει σκι

Την έντονη αντίδραση του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για τον ίδιο που είδαν το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προχωρά στην επανεξέταση του ιατρικού φακέλου του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο καταδικασμένος για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης πληροί τις προϋποθέσεις να παραμένει ελεύθερος λόγω αναπηρίας ή έχει αποθεραπευθεί και θα πρέπει να επιστρέψει στις φυλακές.

Αφορμή για την έρευνα, την οποία ανέλαβε εισαγγελέας, στάθηκε προ εβδομάδων δημοσίευμα του «Βηματοδότη», σύμφωνα με το οποίο ο Βασ. Παπαγεωργόπουλος «πέρασε τα Θεοφάνεια κάνοντας σκι στο Καϊμακτσαλάν».

«Μετά το ψευδέστατο και συκοφαντικό δημοσίευμα εφημερίδας ότι έκανα “σκι στις πλαγιές του Καϊμακτσαλάν” δήλωσα ότι πλέον των άλλων δεν γνωρίζω σκι!», τονίζει στην απάντησή του ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

«Σήμερα συγκεκριμένα δημοσιεύματα επανέρχονται στο θέμα του… σκι! Λίγος σεβασμός σε θέματα υγείας δεν βλάπτει….», καταλήγει.

Σχετικά άρθρα

3 Σχόλια

  1. Αντε ρε λαμόγιο. Αντί να σαπίσεις στη φυλακή γυρνάς ελεύθερος και κάνεις και υποδείξεις!!!

  2. Καλα ρε Βασιλη με 18 εκκατομυρια στην μπαντα και δεν εμαθες σκι?ποσο ακριβα ειναι τα μαθηματα?

  3. Αν υπήρχε σοβαρότητα γιατρέ , θα έμενες μέσα πολλά χρόνια μαζί με τα λαμόγια , που βούλιαξαν την πόλη στα χρέη…….Πόσο μ@λ@κες θεωρείτε τους υπόλοιπους εσείς οι ” εκλεκτοί ”……………………………

Comments are closed.