“Παραιτηθείτε” και.. άλλα

Έξι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Έξι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στις 11.00 μπροστά από την επιθεώρηση εργασίας μέλη της ΔΑΣ εργαζόμενων του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Στις 12 μπροστά από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, εργαζόμενοι στον ΟΛΘ, την ΕΥΑΘ, την ΕΛΒΟ καθώς και σύλλογοι πενεπιστημιακών θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στη συνέχεια θα δοθεί συνέντευξη τύπου.

Την ίδια ώρα μπροστά στο γαλλικό προξενείο , μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των Γάλλων πολιτών που διαμαρτύρονται ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η γαλλική κυβέρνηση

Παράλληλα στις 12.00 κάτοικοι της Χαλκηδόνας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το δημαρχείο της περιοχής κατά της υποβάθμισης της πρωτοβάθμιας υγείας στο δήμο καθώς και για τις ελλείψεις του αστυνομικού τμήματος της περιοχής. Πιθανόν να ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της περιοχής.

Στις 20.00 στην πλατεία Λευκού Πύργου είναι προγραμματισμένη η πολυσυζητημένη αντικυβερνητική συγκέντρωση με σύνθημα “Παραιτηθείτε” .

Τέλος την ίδια ώρα κάτοικοι των Βασιλικών και της ευρύτερης περιοχής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την δομή φιλοξενίας προσφύγων που έχει δημιουργηθεί στα Βασιλικά.

Σχετικά άρθρα