Πατέρας Άλκη: «Αποδέχομαι τη συγγνώμη τους!» (video)

Μεγαλείο ψυχής από τον Αριστείδη Καμπανό

Παρών στο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Άλκη, ανάμεσα σε Καβάλα και Δόξα Δράμας ο πατέρας του – Έστειλε νέο, δυνατό μήνυμα για τη δολοφονία του γιου του – «Θέλω η θυσία του Άλκη να αφυπνίσει» ανέφερε.

Άλλο ένα δυνατό μήνυμα έστειλε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, στο περιθώριο φιλικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στη μνήμη του 19χρονου γιου του, μεταξύ Καβάλας και Δόξας Δράμας στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

«Την αποδέχομαι την συγγνώμη. Θα ήθελα να τους δώσω το χέρι και να πω στους ίδιους συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον Άλκη φίλο τους, για να δουν τι εξαίρετο παιδί ήταν», είπε ο Αριστείδης Καμπανός.

Σε άλλες του δηλώσεις, μετά το παιχνίδι, είπε: «Με συγκίνησε ο φιλικός αγώνας, ήθελα η θυσία του Άλκη να αφυπνίσει. Σήμερα αυτός ο αγώνας με έδωσε ζωή. Όχι άλλη βια. Σημασία έχει να βλέπουν όλοι τον αγώνα και να χειροκροτούν.

Προσπαθώ να κρατήσω αυτό που ήμουν, να είμαι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και να αντιμετωπίσω με αξιοπρέπεια τα πράγματα. Με συγκίνησε πολύ αυτό.

 

 

Πήρα την απόφαση να κάνω πράξη όσα υποσχέθηκα στους δημοσιογράφους: ο χαμός και η θυσία του Άλκη να αποτελέσει γεγονός αφύπνισης για ένα καινούριο ξεκίνημα, χωρίς βία εντός και εκτός των γηπέδων. Ένα γεγονός που να ενώνει και όχι να διχάζει».

Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα (που κράτησε 45 λεπτά) τοποθετήθηκε ένα στεφάνι και μια εικόνα του δολοφονημένου Άλκη στο ταρτάν του σταδίου, με τους παίκτες των δυο ομάδων να αφήνουν από ένα λουλούδι στο σημείο.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα