«Πάτωσε» η συναυλία εν πλω του Ζέρβα

Τρεις και ο… κούκος!

Μυστική συναυλία…. Secret concert ήθελε να σχεδιάσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ.Ζέρβας, για τους πολίτες της πόλης, χθες, ωστόσο κατέληξε σε φιάσκο, καθώς το κοινό ήταν τρεις και ο κούκος.

Χωρίς ουσιώδη ψυχαγωγικό point η εκδήλωση δεν τράβηξε την προσοχή του κοινού πάρα τις φιλότιμες προσπάθειες των καταξιωμένων ερμηνευτών Νίκου Πορτοκάλογλου και Στάθη Δρογώση, που βρέθηκαν πάνω στο καραβάκι Κλειώ να τραγουδούν μεγάλες επιτυχίες, σε ανύπαρκτο κοινό.

Η εκδήλωση παρμένη (κομμένη και ραμμένη ωστόσο στα νέα δεδομένα και στις δυνατότητες της Θεσσαλονίκης) από την συναυλία της Πρωτοψάλτη, που διοργάνωσε ο δήμος Αθηνών, πάνω σε φορτηγό κατά την διάρκεια της καραντίνας, πάτωσε.

Σημαντική παράμετρος βεβαίως είναι και το κόστος που στοίχισε η αποτυχημένη εκδήλωση.

Αρχικά να σημειώσουμε ότι το event οργανώθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τις αναρτήσεις στη Διαύγεια κόστισε 23.840 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

κ

Κερασάκι στην τούρτα χθες ήταν και οι στιγμή που περιχαρής ο δήμαρχος ήθελε να κάνει τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφος και εκείνη την στιγμή βρέθηκε στο σημείο ένας μικροπωλητής και διαμαρτυρόταν για τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί.

Δείτε το απόσπασμα

Χαρακτηριστική στιγμή δε από την χθεσινή συναυλία ήταν όταν στο άνοιγμα της συναυλίας θαυμάστρια του Ν.Πορτοκάλογλου, αναφέρει ‘’μόνος εμείς οι δυο είμαστε’’.

Καλησπέρα από την όμορφη Θεσσαλονίκη!Είναι κανείς στην παραλία για βόλτα;

Gepostet von Nikos Portokaloglou – Νίκος Πορτοκάλογλου am Mittwoch, 29. Juli 2020

πηγή:seleo.gr

Σχετικά άρθρα