Παιδόφιλος ο ναυαγοσώστης!

Ζούνε ανάμεσα μας!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν μετά από εισαγγελική απόφαση,  οι φωτογραφίες του ναυαγοσώστη που εμπλέκεται στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Μάλιστα οι αστυνομικοί βρήκαν και νέα σκληρά βίντεο παιδικής πορνογραφίας στο σπίτι του…

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας πρόκειται για τον Γιάννη Δούρο του Νικολάου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. Ο 49χρονος συνελήφθη χθες (22-05-2015) στη Βουλιαγμένη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν χθες το πρωί, ότι από το προσωπικό ασφαλείας πλαζ της Βουλιαγμένης είχε βρεθεί σακίδιο, εντός του οποίου υπήρχαν μεταξύ άλλων αντικειμένων, ένα ζευγάρι κυάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής καθώς και μια κάμερα χειρός, που όπως διαπιστώθηκε από πρόχειρο έλεγχο είχε αποθηκευμένο υλικό με ανήλικα.

Από τον έλεγχο στο αρχειακό υλικό της βιντεοκάμερας, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθώς και φωτογραφίες με γυμνά παιδιά στην παραλία. Από την έρευνα που ακολούθησε  εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του ιδιοκτήτη του σακιδίου ο οποίος και συνελήφθη το απόγευμα της ιδίας ημέρας.

Στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και 165 ψηφιακοί δίσκοι με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας καθώς και τρείς εξωτερικοί σκληροί δίσκοι. Τα κατασχεθέντα, θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο 49χρονος με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

 

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα