Πέφτει η ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα!

Σε πολιτικό Βατερλό εξελίσσεται η επίθεση του κόμματος

Σε πολιτικό Βατερλό εξελίσσεται η άθλια, απροκάλυπτη επίθεση της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του στον Ιβάν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία επίθεση που κορυφώθηκε μετά την γνωστοποίηση ότι πέρασε στα χέρια του, το 20% του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel. Είχαν προηγηθεί οι επιθέσεις με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, η ΣΕΚΑΠ και φυσικά οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο τα μαντάτα είναι άσχημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος λειτουργεί ως όργανο ανταγωνιστικών, προς τον Ιβάν Σαββίδη, συμφερόντων, ενώ έχει ταχθεί ανοιχτά κατά του ΠΑΟΚ.

Δημοσκόπηση που έχει φτάσει στα χέρια των επιτελών της Νέας Δημοκρατίας δείχνει τεράστια υποχώρηση των ποσοστών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στη Μακεδονία. Όπως σχολίαζε πολιτικός αναλυτής, «Ακόμη και αν, υποθετικά, η Νέα Δημοκρατία, στις επόμενες εκλογές θα μπορούσε να κατακτήσει την αυτοδυναμία, η Μακεδονία θα ανέτρεπε αυτή την προοπτική». Και συμπληρώνει ο ίδιος αναλυτής «Μάλλον δεν έχει καταλάβει ο Μητσοτάκης ποιες ακριβώς θα είναι οι συνέπειες των επιθέσεων που επιλέγει να πραγματοποιήσει στον Ιβάν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ και της ταύτισης με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στην Αθήνα».

Η δημοσκόπηση – κόλαφος για τον Μητσοτάκη είναι ενδεικτική των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στον βορειοελλαδικό χώρο, στη Μακεδονία και στη Θράκη, όπου υπάρχουν κάποια από τα παραδοσιακά κάστρα της ΝΔ, αλλά και κάποιες από τις μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες, όπως αυτή της Θεσσαλονίκης. Και δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει ανάσα σε επιχειρήσεις και έχει διασώσει θέσεις εργασίας. Συνεπώς οι επιθέσεις προς το πρόσωπο ενός από τους πιο δραστήριους επενδυτές στη χώρα μας μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχουν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επικίνδυνη παρέα του

Σχετικά άρθρα

8 Σχόλια

  1. Νέος είναι, θα μάθει.
    Ρε Κούλη χαζούλη, πάρε χαμπάρι, ότι έτσι και κατεβάσει κόμμα κάποιος στο στυλ του Φράγκου Φραγκούλη με την υποστήριξη του Ιβάν, πιο πολλές ψήφους θα πάρει από εσένα.

  2. Ιβάν,πρόσεξε καλά.Αυτό το λαμόγιο,θα κοιτάξει να τα βρείτε,όταν θα βλέπει τις δημοσκοπήσεις.Μην φας παραμύθι.Θα τον ξαναβρείς εχθρό σου όταν θα έχει κάνει την δουλειά του.Ρίξε τον στα ψάρια,να φάει τα μούτρα του και να τον καθαρίσουν μετά από την ΝΔ.Αυτόν και τα άλλα μούλικα που έχει δίπλα του.Κυρίως,τον τσιρίδα.Πούλο όλοι και αλλαγή ηγεσίας.

Comments are closed.