Παίκτρια του GNTM πάει στο Survivor 3

Την πληρώνει αδρά ο Τούρκος παραγωγός

Σε κίνηση – ματ προχώρησε ο Acun Ilicali αποφασίζοντας να τα παίξει όλα για όλα, με μια πρόταση – φωτιά για το Survivor 3.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αδερφών Ράντη, τις οποίες μετέδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Τούρκο παραγωγός έχοντας συνειδητοποιήσει πλέον το τι ζητάει ο κόσμος στη μικρή οθόνη, ρίχνει τα δίχτυα του στην πιο πολυσυζητημένη παίκτρια ριάλιτι της σεζόν προκειμένου να την «κλείσει» για τον 3ο κύκλο του Survivor.

Περί ης ο λόγος; Της Μέγκι Ντρίο φυσικά!

«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε ότι το τηλέφωνο παίκτριας που έκανε πολύ μεγάλη φασαρία σε ριάλιτι μόδας και έχει συζητηθεί πάρα πολύ χτύπησε πριν λίγες ημέρες και η ίδια άκουσε ‘θα έρθεις στο Survivor;’. Και όχι με λίγα, αλλά με πολλά χρήματα.

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε πως η Μέγκι δέχθηκε πρόταση να βρεθεί στο Survivor. Με πάρα πολλά χρήματα, άκρως δελεαστικό το ποσό που της δώσανε, δηλαδή δε λες εύκολα όχι.

Αλλά το θέμα είναι τι θέλει η Μέγκι. Η Μέγκι θέλει Survivor που να πεινάει; Γιατί το αγαπάει το φαγητό! Ή θέλει κάποια εκπομπή, κάποια καρέκλα σε εκπομπή και αυτό είναι που περιμένει να της φέρει η νέα χρονιά; Αν την πρόταση του Survivor συνοδεύσει και μια μια άλλη πρόταση για εκπομπή ή θέση σε πάνελ αν έρθεις», είπαν οι δημοσιογράφοι.

Άραγε θα κάνει την ανατροπή η Μέγκι να… ταλαιπωρηθεί για το χρήμα και ακόμα μία σεζόν στην επικαιρότητα;

Σχετικά άρθρα