Πεντάχρονη φροντίζει τη γιαγιά της! (pics)

Οι σπαρακτικές εικόνες από την καθημερινότητά τους

Η μικρή Anna Wang ζει στο χωριό Zhuyuan, στην ορεινή νοτιοανατολική επαρχία Guizhou της Κίνας μαζί με τη γιαγιά της και την προγιαγιά της.

Όταν ήταν μόλις τριών μηνών, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, ο μπαμπάς της μπήκε φυλακή, αφήνοντας την με τη μαμά της και τα πεθερικά αυτής. Ωστόσο, η μητέρα της, όχι πολύ καιρό μετά τον τοκετό, αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί και το μικρό κορίτσι έμεινε με τις γιαγιάδες της, έχοντας αναλάβει κατά κάποιο τρόπο, μάλιστα, τη φροντίδα τους.

ppntsggi2

Και οι δύο γυναίκες είναι σχεδόν κλινήρεις και δεν έχουν τη δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν και φυσικά να φροντίσουν τη μικρή Anna. Η γιαγιά της έχει σοβαρό πρόβλημα στις αρθρώσεις που την κάνει να πονά σε κάθε κίνησή της και έτσι η πεντάχρονη έχει μάθει να μαγειρεύει και να πλένει για να ζουν σε ένα καθαρό περιβάλλον.

ppntsggi3

Οι εικόνες που δημοσιεύονται συγκλονίζουν και δείχνουν τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες ζει το μικρό κορίτσι. Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, κάθε μέρα ξυπνά νωρίς το πρωί για να προετοιμάσει το γεύμα ώστε να φάει η ίδια και οι γιαγιάδες της. Σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται να σκουπίζει το πάτωμα και να πλένει τη μία γιαγιά της, ενώ τους δίνει το φαγητό ακόμη και στο στόμα.

ppntsggi4

Μάλιστα, το μικρό κοριτσάκι δεν δείχνει να διαμαρτύρεται ενώ φαίνεται να χαμογελά στους δημοσιογράφους και να τους λέει ότι θέλει να βεβαιωθεί ότι η οικογένειά της, δηλαδή οι δύο γιαγιάδες της, είναι υγιείς. Οι εικόνες της πάντως συγκλονίζουν τους χρήστες του διαδικτύου και προκαλούν ποικίλα σχόλια.

ppntsggi5

ppntsggi6

ppntsggi7

ppntsggi8

Σχετικά άρθρα