Πένθος στην ΕΥΑΘ

«Έφυγε» διευθυντικό στέλεχος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο διευθυντής της Διεύθυνσης Εγκαταστάσεων και Δικτύων Ύδρευσης της ΕΥΑΘ, Λάζαρος Καμπουρίδης.

Η ΕΥΑΘ σε ανακοίνωσή της εκφράζει την βαθιά οδύνη της για την απώλειά του.

“Με βαθιά οδύνη η οικογένεια της ΕΥΑΘ, εργαζόμενοι και διοίκηση, αποχαιρετά τον εξαίρετο συνάδελφο διευθυντή της Διεύθυνσης Εγκαταστάσεων και Δικτύων Ύδρευσης, φίλο Λάζαρο Καμπουρίδη, που έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή.

Ο Λάζαρος Καμπουρίδης γεννήθηκε το 1955. Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος μηχανικός. Εργάστηκε στην ΕΥΑΘ από το 1983 (προσελήφθη στον τότε ΟΑΘ), ενώ από τον Ιούνιο του 2010 υπηρέτησε την εταιρεία από τη θέση του διευθυντή Ύδρευσης. Τον Ιανουάριο του 2017 ανέλαβε τη διευρυμένη Διεύθυνση Εγκαταστάσεων και Δικτύων Ύδρευσης, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αντιμετώπιση κρίσιμων προβλημάτων που ανέκυψαν το διάστημα αυτό στον τομέα ύδρευσης της εταιρείας.

Διοίκηση και εργαζόμενοι εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά του, τους οικείους του για τον αδόκητο χαμό του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 12 μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά” αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα