Πέταξε το παλιό της Apple και κέρδισε 100.000 δολάρια!

Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη

Μία επιταγή 100.000 δολαρίων περιμένει μια γυναίκα που δώρισε έναν σπάνιο υπολογιστή Apple 1 σε μία εταιρεία ανακύκλωσης στο Σίλικον Βάλεϊ.

Η εταιρεία CleanBayArea στο Μίλπιτας της Καλιφόρνια ανήρτησε στον ιστότοπό της την πληροφορία ότι μία γυναίκα ηλικίας περίπου 60 ετών πέταξε σε κάδους ανακύκλωσης κάποιες ηλεκτρικές συσκευές τον Απρίλιο και ανάμεσά τους υπήρχε ένας υπολιγιστής Apple 1 που πωλήθηκε για 200.000 δολάρια σε δημοπρασία.

Πολιτική της εταιρείας είναι να μοιράζεται τα έσοδα από την πώληση των αντικειμένων 50-50 με το πρόσωπο εκείνο που έχει δωρίσει τον εξοπλισμό.

Ο συνιδρυτής της Apple Στιβ Βόσνιακ κατασκεύασε τους υπολογιστές το 1976 και τους πούλησε για το ποσό των 666,66 δολαρίων έκαστο. Μόλις λίγες δεκάδες τέτοιοι σπάνιοι υπολογιστές έχουν απομείνει σήμερα.

«Νομίζαμε ότι είναι ψεύτικο. Ήταν αληθινό» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του CleanBayArea Βίκτορ Γκίτσαν στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Ο ίδιος τόνισε ότι θυμάται την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας και το μόνο που εκείνη έχει να κάνει είναι να εμφανιστεί για να παραλάβει την επιταγή της.

«Πείτε σε αυτήν την κυρία να έρθει στην αποθήκη στο Μίλπιτας ξανά» είπε ο Γκίτσαν.

«Εμείς θα της δώσουμε μία επιταγή 100.000 δολαρίων».

Σχετικά άρθρα

Samsung: Έρχεται το κινητό που διπλώνει!

Η Samsung ετοιμάζεται να κάνει την διαφορά στον τομέα των smartphones, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του blog Sam Mobile, αναπτύσσει ένα μοναδικό project που θα αφορά σε κινητά με δύο οθόνες που λυγίζουν. Όπως αναφέρει το blog, που ασχολείται με νέα προϊόντα της εταιρείας, το Project Valley βρίσκεται στα πρώτα του στάδια αλλά αναμένεται να […]