Πέθαναν και τον «Mr Bean»!

Kακόγουστη διαδικτυακή φάρσα

Θλίψη σε εκατομμύρια θαυμαστές του διάσημου ηθοποιού Ρόουαν Άτκινσον σκόρπισε την Τρίτη μια κακόγουστη διαδικτυακή φάρσα η οποία ανέφερε πως ο «Mr Bean» βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 58 ετών.

Τα άτομα εκείνα που «πέθαναν» τον Άτκινσον είχαν σκεφτεί, μάλιστα, και μια ολόκληρη ιστορία γύρω από τον θάνατό του, σύμφωνα με την οποία ο ηθοποιός «αυτοκτόνησε έπειτα από μια μεγάλη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη» και μετά από έναν εξίσου μεγάλο αγώνα «με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά».

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε ο «Mr Bean» -ο οποίος στην πραγματικότητα είναι σήμερα 61 ετών και όχι 58, όπως ανέφεραν οι φαρσέρ- ζει και μάλιστα είναι πολύ καλά.

«Είναι ζωντανός και είναι καλά», μετάδωσε η βρετανική εφημερίδα «Sun» η οποία φαίνεται ότι επικοινώνησε με το περιβάλλον του Βρετανού ηθοποιού, έπειτα από τον πανικό που προκάλεσε η φάρσα που κυκλοφόρησε στα social media.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως. ότι ο «Mr Bean» είχε «πεθάνει» ξανά το 2012 έπειτα από ένα τροχαίο δυστύχημα…

Σχετικά άρθρα

Η εγγονή του Παβαρότι συγκλονίζει!

Ξέσπασαν σε κλάματα στο τάλεντ σόου όπου εμφανίστηκε… Η εγγονή του Λουτσιάνο Παβαρότι έχει το dna του παππού της και μαγεύει με τη φωνή της. Στα 15 της σήμερα, συμμετείχε σε σόου για νέα ταλέντα στην Ιταλική τηλεόραση, έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά και το πρώτο βραβείο. Δείτε το βίντεο από το σόου: