Πέθανε την ώρα της κηδείας της γυναίκας του!

Το άτυχο αυτό περιστατικό, έλαβε χώρα την Τετάρτη

Ένας άνδρας, την ώρα που κήδευε την γυναίκα του κατέρρευσε και κατά την διάρκεια που περνούσαν να τον συλληπηθούν, πεθαίνει!

Το άτυχο αυτό περιστατικό, έλαβε χώρα την Τετάρτη στην Βόρεια Ιρλανδία.

Ο λόγος για τον James McAllister, ο οποίος κατέρρευσε πάνω από τον τάφο της συζύγου του , Kathleen κάτι το οποίο χαρακτηρίστηκε ως καταστροφικό πλήγμα για την κοινότητα της Βόρειας Ιρλανδίας, στην οποία ο ίδιος ήταν μέλος στο τοπικό συμβούλιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός αυτό , αποτελεί διπλή τραγωδία για την οικογένεια καθώς η μία κηδεία έγιναν δύο…
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσω των παρευρισκομένων, ο σύζυγος άρχισε να μην αισθάνεται καλά , κατά την διάρκεια της χειραψίας που περνούσαν να τον συλληπηθούν.

Η “ Irish News” ανέφερε πως η Kathleen πέθανε την Δευτέρα.

Ο Luce McWilliams , ο ιερέας που τελούσε την λειτουργία , δήλωσε πως “η κοινότητα υπέστη σοκ, ένα μεγάλο σοκ όπως ήταν φυσικό”.

Ο κ. McAlister, ένας πρώην εργαζόμενοςστο “Rivers Agency” , ήταν στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας όταν κατέρρευσε ο σύζυγος.

Ο Aidan McAteer , Πρόεδρος του συλλόγου “Ruari Og” στον οποίο ο κ. McAllister είχε δραστηριοποιηθεί έντονα, του απέδωσε φόρο τιμής, λέγοντας γι’ αυτόν πως ήταν ένας μεγάλος αφηγητής με εξαίρετα ταλέντα.

Ο Oliver McMullan,της ιρλανδικής Συνέλευσης “Sinn Fein” ο οποίος ήταν στην κηδεία, δήλωσε: «Ήταν πολύ γνωστό εντός της Glens και αλλού «Ήταν πάντα μέρος της κοινότητας και το πρώτο του μέλημα ήταν να είναι εκεί αν υπήρχε κάτι που έπρεπε να γίνει».

Σχετικά άρθρα