Πεθερά καταδίωξε γαμπρό!

Ένα απίστευτο συμβάν

Απίστευτη εξέλιξη έλαβε ένας οικογενειακός καβγάς στον Πύργο προχθές το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας αλγερινής καταγωγής και παντρεμένος με Ελληνίδα στον Πύργο, φέρεται να λογομάχησε με την πεθερά του και στη συνέχεια να έφυγε από το σπίτι με το δικό της αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πεθερά επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο οικείου της προσώπου και επιχείρησε να τον καταδιώξει και να τον εντοπίσει. Μάλιστα υπήρξε και τηλεφωνικός καβγάς, με τον γαμπρό να κατηγορείται ότι την εξύβρισε.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο γαμπρός άλλαξε κατεύθυνση με το κλεμμένο αυτοκίνητο και, αφού έβαλε μέσα άλλους τρεις φίλους του, φέρεται να έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο της πεθερά του και να την ακινητοποίησε επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας.

Οπως κατήγγειλε η παθούσα στην αστυνομία, ο γαμπρός βγήκε από το αυτοκίνητο και την απείλησε με κουζινομάχαιρο μαζί με τους άλλους τρεις επιβαίνοντες.

Η πεθερά επιχείρησε να καλέσει την αστυνομία, με αποτέλεσμα ο γαμπρός να τραπεί σε φυγή με τους φίλους του. Λίγο αργότερα, όμως, ο Αλγερινός επέστρεψε στο σημείο και της επιτέθηκε κρατώντας ξύλινο ρόπαλο.

Ο Αλγερινός συνελήφθη ύστερα από μήνυση της πεθεράς και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σχετικά άρθρα

Οι Κου Κλουξ Κλαν ανοίγει τις πόρτες της!

Η νέα ομάδα της Κου Κλουξ Κλαν, που ήταν διαβόητη για τη ρατσιστική βία, θα είναι ανοιχτή και για τους μαύρους, ανθρώπους ισπανικής καταγωγής, Εβραίους και ομοφυλόφιλους αρκεί, σύμφωνα με τον ιδρυτή John Abarr, να φορούν λευκές στολές και να επιδοθούν σε παράξενα τελετουργικά. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος είναι να έχει συμπληρώσει τα […]

1 Σχόλιο

Comments are closed.