Ποια αυτοκίνητα λατρεύουν οι σκύλοι;

Η έρευνα της Opel

Η Opel σκεπτόμενη τους τετράποδους φίλους συνταξιδιώτες, σου προσφέρει χρήσιμα αξεσουάρ όπως προστατευτικά, χαλάκια χώρου αποσκευών δύο όψεων, ή σύστημα αποσκευών FlexOrganizer. Γιατί και οι σκύλοι έχουν ψυχή και δικαιώματα μέσα στο αυτοκίνητο.

Αν μπορούσαν να μιλήσουν σίγουρα οι τετράποδοι ήρωες θα έλεγαν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτοκίνητα όπως είναι τα Astra Sports Tourer (χώρος αποσκευών: 540 – 1630 lt), Zafira (152-1860 lt) και Insignia Sports Tourer (540-1530 lt).

Για ιδιοκτήτες μεγαλόσωμων σκυλιών (όπως Αγίου Βερνάρδου ή Ιρλανδικά γουλφχάουντ) η Opel έχει XXL προσφορές όπως το Combo (έως 3200 lt) ή το Vivaro (έως 5900 lt).

Μαζί με τα κατάλληλα οχήματα όμως, είναι σημαντικό να τηρούμε κάποιους κανόνες όταν μεταφέρουμε σκυλιά στο αυτοκίνητο. Σε μακρινά ταξίδια, στην περίπτωση που μεταφέρουμε σκυλιά στο χώρο αποσκευών, είναι προτιμότερο να υπάρχει προστατευτικό ασφαλείας, ως διαχωριστικό με το χώρο επιβατών. Σε μία σύγκρουση με 50 χλμ, οι δυνάμεις που επενεργούν σε ένα αντικείμενο μπορεί να είναι 30 φορές υψηλότερες από όσο είναι το βάρος του.

Η Opel προσφέρει μία ποικίλη συλλογή αξεσουάρ κυρίως για ιδιοκτήτες σκύλων. Στο Zafira, τσάντες και σκύλος συγκρατούνται στη θέση τους χάρη σε ένα ειδικά σχεδιασμένο προστατευτικό σκύλου και συστήματα αποσκευών όπως δίχτυα FlexOrganizer και δοκούς FlexRail. Για την προστασία του αυτοκινήτου από τους σκύλους, οι ιδιοκτήτες Zafira με ιδιαίτερα τριχωτά Retriever, Collie ή Briard θα εκτιμήσουν την ωφελιμότητα του καλύμματος χώρου αποσκευών με το λογότυπο του Zafira (53.50 ευρώ).

Το καλύτερο για τον σκύλο στο αυτοκίνητο είναι ένα ευάερο μέρος χωρίς όμως ρεύμα αέρα. Αυτό που απεχθάνεται ο πιστός φίλος μας είναι αδιαμφισβήτητα η ζέστη. Σε περίπτωση που σταματήσετε εσείς για μια μικρή ανασυγκρότηση δυνάμεων στο ταξίδι, μη ξεχάσετε να βγάλετε και το σκύλο σας από το αυτοκίνητο. Είπαμε είναι κι αυτός συνεπιβάτης…

Σχετικά άρθρα