Ποιες χώρες είναι «πρωταθλήτριες» στην απιστία;

Η δημοσίευση του Forbes προέκυψε από συνδυαστική προσέγγιση ερευνών

Κι όμως υπάρχουν χώρες όπου πάνω από το 50% έχει απατήσει το ταίρι του.

Πολλοί και πολλές υποψιάζονται ότι το ταίρι τους τους απατά, ωστόσο συχνά δυσκολεύονται να το αποδείξουν. Σε αυτό, έστω ως τάση, ίσως βοηθήσει η λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό Forbes αναδεικνύοντας τις 10 χώρες με τους περισσότερους άπιστους.

Η δημοσίευση του Forbes προέκυψε από συνδυαστική προσέγγιση ερευνών της Durex με δεδομένα από διάφορα sites γνωριμιών.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Ταϊλάνδη σημειώνοντας το εντυπωσιακό ποσοστό μοιχείας που αγγίζει το 56%. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης, του υψηλού αυτού δείκτη, διάφορες θεωρίες διατυπώθηκαν. Κάποιοι το αποδίδουν στα… καυτά μπαχαρικά, όπως το κάρυ, που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην ασιατική κουζίνα και είναι αφροδισιακά, ενώ άλλοι στον «τουρισμό του σεξ»που προωθεί η εν λόγω χώρα.

Μόλις μία θέση πιο κάτω, βρίσκεται η Δανία, με το 46% των κατοίκων να ομολογεί ότι έχει υποκύψει στον πειρασμό.

Ακολουθούν με τα ίδια ποσοστά Ιταλία και Γερμανία, ενώ η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με την Γαλλία.

«Φάρμακο» για τις κρύες νορβηγικές νύχτες, φαίνεται ότι είναι οι εξωσυζυγικές σχέσεις, με την σκανδιναβική χώρα να κατακτά την 6η θέση με ποσοστό 41%. Μόλις ένα βήμα πιο κάτω στην κλίμακα εμφανίζεται το Βέλγιο. Σύμφωνα με το περιοδικό “NEW EUROPE” η βελγική ιστοσελίδα εξωσυζυγικών σχέσεων “GLEEDEN” είχε περισσότερο από 1,1 εκατομμύριο επισκέπτες μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Πιο χαμηλά στη λίστα, ενδεχομένως καταρρίπτοντας το μύθο του «λατίνου εραστή», παρουσιάζονται οι Ισπανοί, με το 39% να ομολογούν ότι έχουν απιστήσει τουλάχιστον μία φορά. Η λίστα κλείνει με την Αγγλία και την Φιλανδία όπου το 36% έχει κάνει την αταξία του.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Απλά είναι ψεύτες και κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Τα ποσοστά στις νέες γεννιές ξεπερνούν το 80% μέσο όρο παγκοσμίως, με περίπου το 90% να αφορά άντρες και τουλάχιστον το 70% γυναίκες, άρα 7 στις 10 γυναίκες απατούν ή έχουν απατήσει έστω μια φορά σε έναν πολυετή έγγαμο βίο το ταίρι τους, πράγμα που αντίστοιχα κάνουν 9 στους 10 άντρες.

    1. Κι εγώ κάτι τέτοιο βλέπω γύρω μου. Στο τέλος θα έχουν πάει όλοι με όλους. Υποκρισία. Πάντως ΠΑΟΚ να σαι και μην φοβάσαι.

Comments are closed.