Πήγε να φτιάξει την κεραία και κατασπαράχθηκε

Απίστευτο συμβάν στην Κομοτηνή

Με βαρύτατα τραύματα σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ένας τεχνικός, που δέχθηκε την επίθεση των σκυλιών μιας οικογένειας όταν πήγε στο σπίτι της για να επιδιορθώσει την κεραία της τηλεόρασης! Μάλιστα, γλίτωσε τη ζωή του χάρη στην επέμβαση ενός εκπαιδευτή σκύλων της ΕΜΑΚ!

Ο άτυχος 50χρονος είδε ξαφνικά τους δύο θηριώδεις καυκάσιους σκύλους των ενοίκων, βάρους 80 κιλών ο καθένας, να ορμούν κατά πάνω του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει! Τα κοφτερά δόντια τους άρχισαν να τον κατασπαράζουν και ούτε η ιδιοκτήτριά τους κατάφερε να απομακρύνει τα εξαγριωμένα τετράποδα! Σαν από μηχανής θεός, όμως, εμφανίστηκε ο εκπαιδευτής σκύλων της 4ης ΕΜΑΚ που κατάφερε να τα τραβήξει μακριά από τον αιμόφυρτο άνδρα.

Ο 50χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολλά βαθιά τραύματα στα χέρια και τα πόδια από τα σαγόνια των σκυλιών και χειρουργήθηκε άμεσα, καθώς είχε κοπεί η αρτηρία του ενός χεριού και παρουσίαζε ακατάσχετη αιμορραγία. Σύμφωνα με το e-evros.gr, παρουσίασε επιπλοκή και χρειάστηκε να χειρουργηθεί ξανά!

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή, ενώ η τοπική Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό και τις ευθύνες των ιδιοκτητών των σκύλων.

Σχετικά άρθρα