Ποιος Superman; Ο Κιμ Γιoνγκ!

Το… παιδί θαύμα της Βορείου Κορέας

Ο άνθρωπος είναι μια κινητή πηγή γέλιου, καταφέρνει με τις αποφάσεις του να κάνει έναν ολόκληρο πλανήτη να γελάει και ένα ολόκληρο έθνος να υποφέρει.

Ο λόγος γίνεται για τον δικτάτορα της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν…

Αυτή τη φορά πραγματικά έκανε κάτι απίθανο, διέταξε να διδάσκεται στα σχολεία πως είναι το παιδί θαύμα!

Η είδηση μεταδόθηκε από τα τηλεοπτικά δίκτυα της Νότιας Κορέας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το εγχειρίδιο παραδόθηκε στα γυμνάσια και στα λύκεια της χώρας και περιγράφει ότι θα πρέπει να εισαχθεί ένα νέο μάθημα, που θα έχει ως αντικείμενο τα «Νεανικά Πεπραγμένα του Κιμ Γιονγκ Ουν».

Τα παιδιά στη Βόρεια Κορέα διδάσκονται ακόμα ότι ο ηγέτης είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης, ζωγράφος και μουσικός, ότι μπορούσε να οδηγήσει από τριών ετών και ότι είχε εξαιρετικές ικανότητες στην ιστιοπλοΐα: «Στα 9 του χρόνια, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν ο αρχηγός του πληρώματος μιας ξένης εταιρίας ιστοπλοϊκών σκαφών, που επισκεπτόταν τότε την Βόρεια Κορέα» αναφέρεται στο βιβλίο ενώ επισημαίνεται ότι κατά τον αγώνα εκείνο ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήαν ο νικητής.

Φήμες ότι όταν γεννήθηκε ένα λαμπρό αστέρι οδήγησε τους τρεις μάγους στο νοσοκομείο και ότι νίκησε τον Superman εξετάζονται ως αληθινές.

 

Σχετικά άρθρα