«Πήρα περούκα γιατί δεν πέτυχε η βαφή!»

Επίθεση με βιτριόλι – Τι είπε η φερόμενη ως δράστις

Κατά ριπάς έπεσαν οι ερωτήσεις στην 35χρονη χθες Πέμπτη, για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, κατά την διάρκεια της προσαγωγής της στον εισαγγελέα όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορουμένη διατήρησε την ψυχραιμία της, αλλά οι απαντήσεις της σε κρίσιμα ερωτήματα δεν φαίνεται να έπεισαν. Οι ερωτήσεις εστιάστηκαν κυρίως στα ευρήματα που βρέθηκαν στην τσάντα και στο σπίτι της δηλαδή στην περούκα και την καπαρντίνα. Για την περούκα φέρεται να είπε ότι την προμηθεύτηκε γιατί δεν της άρεσε το χρώμα της βαφής στα μαλλιά, ενώ για την καμπαρντίνα ότι κυκλοφορούν εκατοντάδες τέτοιες και δεν είναι η μοναδική.

Στο ερώτημα για ποιο λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό που έγινε η επίθεση στην 33χρονη στην Καλλιθέα, εκείνη φέρεται να είπε ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της. Όσο για το παντελόνι που τακτοποιήθηκε στα βίντεο υποστήριξε ότι έχει χρονιά να το φορέσει. Για το θύμα η κατηγορούμενη φέρεται να παραδέχθηκε ότι το γνώριζε μέσω μιας ξαδέρφης της αλλά όπως είπε δεν είχαν επαφές. Στο ερώτημα εάν ζήλευε κάποιον άνδρα απάντησε αρνητικά ενώ όπως είπε δεν φοβόταν ότι είχε μπει κάποια ανάμεσα τους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία με την τηλεκάρτα από την οποία είχε γίνει το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί καλούσε αριθμούς που στη συνέχεια καλούσε και από το δικό της κινητό τηλέφωνο με αποτέλεσμα οι αρχές να φθάσουν στο πρόσωπο της. Όσο για το χημικό υγρό με το οποίο κατηγορείται ότι κατέστρεψε το πρόσωπο της Ιωάννας, αυτό φαίνεται ότι αγοράστηκε μέσω διαδικτύου, έναντι 4,5 ευρώ. Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει τι συνέβη στην Ιωάννα απάντησε θετικά…

Σχετικά άρθρα