Πήρε σημαντικές αποφάσεις το Instagram

Που θα δώσει βαρύτητα από δω και στο εξής

Οι βασικές προτεραιότητες του Instagram για το νέο έτος περιστρέφονται γύρω από τους δημιουργούς, τα βίντεο και τα μηνύματα. Αυτοί είναι οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η στρατηγική ανάπτυξης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Μέσα από τα όσα ανέφερε ο CEO του Instagram, Adam Mosseri, θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο κομμάτι των βίντεο και των Reels, σε μία συντονισμένη προσπάθεια του Instagram να τα βάλει με το TikTok, το οποίο δείχνει μία πολύ εντυπωσιακή ανοδική πορεία. Ένα άλλο στοιχείο στο οποίο θέλει να δώσει έμφαση το Instagram είναι εκείνο της διαφάνειας, το οποίο επιδιώκει να εξηγήσει περισσότερο στους χρήστες του πώς ακριβώς δουλεύει, σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει αρνητικές ειδήσεις που εμφανίστηκαν την περασμένη χρονιά για εκείνο.

Το Instagram θέλει να κάνει πιο εύκολη τη ζωή όσων θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ως ένα εκφραστικό μέσο ή ένα εργαλείο δημιουργικότητας, ενώ παράλληλα επιδιώκει να εμπλουτίσει όσο το δυνατόν περισσότερο και το κομμάτι της άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών του.

Σχετικά άρθρα

iPhone: Πώς να αλλάξετε την ταχύτητα του Home Button

Μπορεί να συμβεί συχνά και μπορεί επίσης να δημιουργήσει εκνευρισμό. Ο λόγος για το Home Button της iOS συσκευής σας που πολλές φορές μπορεί να μετράει περισσότερα κλικ από ότι εσείς νομίζετε. Οι λόγοι είναι πολλοί που μπορεί να συμβεί το παραπάνω. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάποιο τέτοιο θέμα ίσως να βρείτε την λύση στον οδηγό […]