Πισπιρίγκου: Τα 8 σημεία που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της για την κεταμίνη

Στο μικροσκόπιο τα video με την Τζωρτζίνα

Τα βίντεο που η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου τραβούσε μέσα στο νοσοκομείο, για να «αποδείξει» στους γιατρούς τα επεισόδια που είχε η 9χρονη Τζωρτζίνα, έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των ερευνών για την υπόθεση της Πάτρας.

Οι ίδιοι οι γιατροί, είχαν πει στην Ρούλα Πισπιρίγκου να τραβάει τα βίντεο αυτά, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν και οι ίδιοι τι συνέβαινε με το παιδί και πώς, εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανέναν προφανή ιατρικό λόγο, είχε τα επεισόδια αυτά…

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, έφτασε η ώρα να κληθούν 3 γιατροί και 2 νοσηλεύτριες που φαίνονται σε τέτοια βίντεο από το νοσοκομείο του Ρίου.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι εικόνες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή TLIVE, από τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου πάτησε το κουμπί για να καλέσει το ιατρικό προσωπικό, για ένα τέτοιο επεισόδιο με την αδικοχαμένη Τζωρτζίνα. Η ίδια ακούγεται να λέει:

Ρούλα: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι.

Ρούλα: Ελάτε, ελάτε.

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι.

Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ..

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

Ρούλα: Σσσσσς

Τα 8 σημεία που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της μητέρας

Στο μεταξύ, γιατροί και ειδικοί που ασχολούνται με την υπόθεση της Πάτρας, έχουν εντοπίσει τα 8 σημεία που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη. Για την ουσία που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο mega, τα 8 σημεία είναι τα εξής:

Έλλειψη άλλου παθολογικού προβλήματος της Τζωρτζίνας

Βλάβες σε ζωτικά όργανα από τοξική ουσία

Τα 20 λεπτά που είναι ο χρόνος δράσης της κεταμίνης, μέσα στο δωμάτιο ήταν μόνο η μητέρα.

Η χορήγηση έγινε όταν η Τζωρτζίνα ήταν εν ζωή όπως προκύπτει από τα ευρήματα των εξετάσεων

Δε δίνεται σε αναισθησία από τους γιατρούς, τόσο μεγάλη ποσότητα

Βρέθηκαν άθικτες κι οι 5 αμπούλες κεταμίνης που είχαν οι αναισθησιολόγοι της ΜΕΘ, οι οποίες ακόμη και όλες μαζί, δεν «συμπλήρωναν» την ποσότητα που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα.

Από το φαρμακείο του νοσοκομείου δεν προκύπτει χρήση κετεμινών.

Οι αναισθησιολόγοι που έκαναν ανάνηψη στην Τζωρτζίνα δεν είχαν χρησιμοποιήσει κεταμίνη για πολλούς μήνες.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε και διαφήμιση κεταμίνης στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου, από την ανάλυση των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Γεγονός, που σημαίνει ότι για να βγαίνει τέτοια προσωποποιημένη διαφήμιση, κάποιος είχε κάνει σχετική αναζήτηση…

 

Σχετικά άρθρα