Πλημμύρισε η Χαλκιδική

Πολλά τα προβλήματα με την βροχή

Για άλλη μία φορά επανέρχονται τα προβλήματα που προκαλούνται στη Χαλκιδική από τη βροχόπτωση, καθώς από χθες το βράδυ που ξεκίνησε η επιδείνωση του καιρού, ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου υπάρχουν λιμνάζοντα όμβρια ύδατα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το halkidikifocus.gr, υπήρξε μία πτώση κλαδιού, στο δρόμο Μουδανιών – Διονυσίου (στο ύψος του Oceania) ενώ πλημμύρισε ένα σπίτι στο δρόμο Μουδανιών – Ποτίδαιας και χρειάστηκε η επέμβαση της Υπηρεσίας. Παράλληλα η Πυροσβεστική εφιστά την προσοχή των οδηγών, αφού σε ορισμένα σημεία υπάρχουν μικροπροβλήματα από τη συσσώρευση βρόχινου νερού στο οδόστρωμα. Να υπενθυμίσουμε τα δύο χθεσινά τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στη Χαλκιδική (το ένα μάλιστα θανατηφόρο) λόγω της κατάστασης των δρόμων.

Όσον αφορά την Κασσάνδρα, όπου τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί επανειλημμένα από πλημμύρες, προς το παρόν υπάρχουν μόνο μικροπροβλήματα κυρίως σε ρέματα και σε χωματόδρομους. Σημαντικό ρόλο έπαιξε στο γεγονός ότι στην παρακαμπτήρια οδό της Ν. Φώκαιας έγιναν μικροεπεμβάσεις το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να μην πλημμυρίσει ο δρόμος σε βαθμό που να δημιουργεί κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα.

πηγή: thestival

Σχετικά άρθρα