Πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη! (video)

OΙ δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια

Iσχυρή καταιγίδα ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 19.30, με αποτέλεσμα δρόμοι της πόλης να πλημμυρίσουν μέσα σε ελάχιστα λεπτά και να μετατραπούν σε ορμητικά ποτάμια.

Πολλά προβλήματα προκαλεί η καταιγίδα που είναι σε εξέλιξη στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η απίστευτη νεροποντή, προκάλεσε ήδη πλημμύρες, με την Πυροσβεστική να επιχειρεί αυτήν την ώρα σε δύο υπόγεια στην περιοχή της Καλαμαριάς και σε μια πτώση δέντρου στην περιοχή της Μαρτίου.

Με πολύ χαμηλές ταχύτητες η κίνηση των αυτοκινήτων στον περιφερειακό.

Πριν από λίγο εξάλλου, αναφέρθηκε πως ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, παρασύρθηκε από τα νερά στην περιοχή της Πολίχνης – στην οποία η πυροσβεστική κλήθηκε για απεγκλωβισμούς – χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το αν υπήρχαν επιβαίνοντες σε αυτό.

Κλήσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων δέχτηκε η πυροσβεστική και για το κέντρο της πόλης, όπου η κυκλοφορία των πεζών είναι πολύ δύσκολη, λόγω των νερών που ξεπερνούν σε ορισμένες περιπτώσεις το ύψος του πεζοδρομίου.

Πολλά τα προβλήματα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο από την οδό Αγίου Δημητρίου στο ύψος του ΥΜΑΘ.

Απίστευτη νεροποντή και στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ύψος της Μπότσαρη, από όπου και το παρακάτω video:

Και στην περιοχή της Μαρτίου:

πηγή: grtimes.gr

Σχετικά άρθρα