Πλοίο – «φάντασμα» ξεβράστηκε στις ακτές της Φλόριντα

Όσοι επέλεξαν το κρατικό πάρκο του Αγίου Αντρέα στη Φλόριντα για μια βόλτα στην παραλία την περασμένη Τετάρτη βρέθηκαν μπροστά σε ένα… ασυνήθιστο θέαμα: Ένα πλοίο – «φάντασμα» έπλεε κοντά στην ακτή!

Επρόκειτο για ένα παλιό, παροπλισμένο φορτηγό πλοίο, που βρισκόταν στον Κόλπο του Μεξικού δεμένο, όταν έσπασαν οι κάβοι του και παρασύρθηκε από την θάλασσα ως την Φλόριντα, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική ακτοφυλακή.

Το πλοίο μετέφερε σκραπ, μέταλλα προς ανακύκλωση δηλαδή, και πλέον ήταν άδειο, ενώ δεν περιείχε κανένα επικίνδυνο υλικό.

 

Μέχρι στιγμής πάντως το πλοίο δεν έχει ανελκυστεί στη στεριά, καθώς η κακοκαιρία που μαίνεται στην περιοχή εμποδίζει την επιχείρηση. Εν τούτοις, σύμφωνα με τις αρχές, είναι ασφαλές και δεν πρόκειται να… συνεχίσει τα ταξίδια του ακυβέρνητο.

Σχετικά άρθρα

Γλύτωσε με μια πίτσα!

Μπροστά σε μια έκπληξη βρέθηκε ο αστυνομικός Keith Weisinger όταν κατά τη μεταμεσονύκτια βάρδιά του, κάπου στις ΗΠΑ, μία γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση, προκειμένου να… παραγγείλει πίτσα. Ωστόσο, η γυναίκα ήταν βάναυσα χτυπημένη από τον σύντροφό της, ο οποίος βρισκόταν μαζί της στο δωμάτιο την ώρα που έκανε την κλήση ανάγκης και για αυτό […]