Πλοίο με 10 τόνους χασίς εντόπισε το Λιμενικό στην Κρήτη!

Με κομάντος έγινε η κατάληψη του νέου σκάφους με τα ναρκωτικά

Με «ρεσάλτο» καταλήφθηκε από κομάντος του Λιμενικού ένα ρυμουλκό πλοίο ανοιχτά της Κρήτης το οποίο μετέφερε περίπου 10 τόνους χασίς.

Σύμφωνα με το cretapost, το ρυμουλκό έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης και ελέγχεται.

Στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε υπό τον γενικό συντονισμό του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, συμμετείχαν εξειδικευμένοι λιμενικοί των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών ενώ μόλις οι λιμενικοί κατέλαβαν το σκάφος βρήκαν στα αμπάρια – με συνοδεία ειδικού σκύλου – έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο οποίο υπήρχαν περίπου 10 τόνοι χασίς.

Με βάση το cretalive.gr η παρακολούθηση ξεκίνησε από την περιοχή της Σητείας ενώ στις έρευνες συμμετείχαν όλα τα κλιμάκια ειδικών αποστολών των Λιμεναρχειων Κρήτης.

Όπως αναφέρεται, ο ειδικός σκύλος από τα Χανιά ανέβηκε στο πλοίο και ουσιαστικά «έδειξε την κρυψώνα των ναρκωτικών! Το σκυλί εντόπισε ένα σημείο το οποίο είχαν κάνει ηλεκτροσυγκόλληση και από πάνω είχαν βάλει βαρέλια για να φαίνεται ενιαίο το αμπάρι καλύπτοντας την καταπακτή που οδηγούσε στο παράνομο φορτίο.

Ακόμη, ένα κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών από Αθήνα βρέθηκε στην Κρήτη για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Οι μπανάνες έκρυβαν κοκαίνη! (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διωκτικές Αρχές εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, η οποία εισήχθη στη χώρα μας, κρυμμένη μέσα σε κοντέινερ με φορτία τροπικών φρούτων, προερχόμενη από τον Παναμά. Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης, ύστερα από συντονισμένη και πολύμηνη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και του ΣΔΟΕ και με τη συνδρομή του ελληνικού κλιμακίου της αμερικανικής υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών […]

1 Σχόλιο

Comments are closed.