Ποδοσφαιριστές έδειραν διαιτητή!

Απίστευτο περιστατικό στην Χαλκιδική!

Σκηνές απείρου κάλλους έλαβαν χώρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο της Νικήτης Χαλκιδικής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διαιτητής υπέδειξε ένα πλάγιο υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, “Φοίνιξ”. Οι παίκτες της ομάδας “Θύελλα” Μεταγγιτσίου δεν το δέχτηκαν και όπως αναφέρει το Halkidikipolitiki.gr παίκτης την εν λόγω ομάδας έπιασε τον νεαρό διαιτητή από το λαιμό αυτός και κάποιοι συμπαίκτες του άρχισαν να τον γρονθοκοπούν.

Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά.

Σε ανακοίνωση της γηπεδούχου ομάδας αναφέρονται τα εξής:

“Σήμερα 24-11-2018 η ομάδα μας υποδέχτηκε την ομάδα της θύελλας Μεταγγιτσίου σε ένα όμορφο απόγευμα στο κατάμεστο γήπεδο μας, ανάμεσα στους θεατές μικρά παιδιά των ακαδημιών μας, γονείς αλλά και παλιοί φίλοι της ομάδας που μετά από χρόνια επέστρεψαν στο γήπεδο να στηρίξουν την νέα προσπάθεια του συλλόγου.
Όλα έμοιαζαν ιδανικά.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με ένα άψογο συνδυασμό και σκόρερ τον Aldi Bilcari,και συνέχιζε να προσφέρει θέαμα και ήθος στους παρευρισκόμενους.

Την χαρά και την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο φρόντισαν να μην σεβαστούν προς λύπη μας κάποιοι παίχτες της αντίπαλης ομάδας οι οποίοι στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης για ένα πλάγιο άουτ επιτέθηκαν αρχικά φραστικά και στην συνέχεια γρονθοκοπώντας τον διαιτητή στερώντας από τους φίλους του ποδοσφαίρου την χαρά ενός τοπικού ντέρμπι!

Σαν σύλλογος υποσχόμαστε σε όλα τα μικρά παιδιά τις οικογένειες και όλο το φίλαθλο κόσμο πως θα προστατέψουμε το ποδόσφαιρο από κάθε σκηνή βίας και θα προσπαθούμε με σεβασμό να προάγουμε αθλητικό πνεύμα και υγεία..

Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο περιστατικό βίας μέσα στο σπίτι μας και γενικά στο ποδόσφαιρο!

Ευχόμαστε περαστικά στον κ. Αναστασόπουλο διαιτητή της αναμέτρησης!”

Σχετικά άρθρα