Ποδοσφαιριστής δολοφόνησε την ερωμένη του

Την τεμάχισε και την τάισε στα Ροτβάιλερ

Ο βραζιλιάνος Bruno Fernandes de Souza οργάνωσε τη δολοφονία της ερωμένης του, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 22 χρόνων, αποφυλακίστηκε πρόωρα και επιστρέφει στα γήπεδα. Πρόκειται για μια υπόθεση που προκαλεί σάλο και ξεσήκωσε οργή στη Βραζιλία, την ώρα που ο ίδιος ο δράστης δηλώνει ότι δεν είναι «κακό παιδί» και πως είναι έτοιμος να συνεχίσει τη ζωή του.

Η δολοφονία της κοπέλας του Eliza Samudio το 2010 είχε ως αποτέλεσμα την καταδίκη του τερματοφύλακα σε κάθειρξη 22 ετών. Ένα ακόμη στοιχείο της υπόθεσης που είχε προκαλέσει ανατριχίλα στην κοινή γνώμη ήταν ότι η σορός της γυναίκας είχε τεμαχιστεί και είχε δοθεί για τροφή στα ροτβάιλερ του. Μαζί με τον τερματοφύλακα είχαν συλληφθεί και οι συνεργοί του.

Η Eliza Samudio εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 9 Ιουλίου το 2010 ενώ μήνες πριν ισχυριζόταν πως κυοφορούσε το παιδί του Bruno κάτι που εκείνος αρνούνταν την πατρότητα- ο αθλητής ήταν τότε παντρεμένος. Όταν εκείνη γέννησε, κατέθεσε μήνυση εναντίον του ενώ μια ημέρα μετά την εξαφάνισή της, το παιδί βρέθηκε στην κατοικία του Souza.

«Ό,τι έγινε έγινε. Έκανα ένα λάθος, ένα σοβαρό λάθος, αλλά λάθη γίνονται στη ζωή – δεν είμαι κακό παιδί», δηλώνει ο 32χρονος σήμερα ποδοσφαιριστής, όπως μεταδίδει η βρετανική Guardian. Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι άνθρωποι προσπάθησαν να θάψουν το όνειρό μου εξαιτίας ενός λάθους, αλλά ζήτησα συγχώρεση από το Θεό, οπότε συνεχίζω την καριέρα μου».

Ο Souza αποφυλακίστηκε έπειτα από δικαστική εντολή, έχοντας εκτίσει μόλις έξι χρόνια και επτά μήνες- λιγότερο από το ένα τρίτο της συνολικής ποινής του. Ένα μήνα αργότερα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη ομάδα Boa Esporte, προκαλώντας την οργή φεμινιστικών οργανώσεων και όχι μόνο.

Για τον ιδιοκτήτης της ομάδας Rafael Gois Silva Xavier, ο τερματοφύλακας «κρίθηκε ένοχος, εξέτισε την ποινή του και τώρα αποφυλακίστηκε από τους δικαστές». «Του αξίζει άλλη μια ευκαιρία», τόνισε.

Σχετικά άρθρα