Πολάκης κατά Μαρινάκη: «Ο σκιώδης κυβερνήτης της χώρας!»

Επίθεση στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού που είναι και υπόδικος

Επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα ΜΜΕ της ιδιοκτησίας του εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζοντάς τον, «σκιώδη κυβερνήτη της χώρας».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στο facebook την πρόσφατη φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μάκη Βορίδη από την μπρασερί «Γκαρσόν», στην οποία ο γνωστός επιχειρηματίας καπνίζει πούρο.

Ο Παύλος Πολάκης θυμήθηκε το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ την 1η Αυγούστου που τον κατακεραύνωνε επειδή στην παρέα του στο καφενείο της Βουλής υπήρχε τασάκι με τσιγάρο.

«Προκαλεί ο Πολάκης: Με τσιγάρο μέσα στη Βουλή», έγραφε και το Πρώτο Θέμα.

Με αφορμή αυτή την φωτογραφία ο Πολάκης έγραψε: «Περιμένω τα ΝΕΑ και το Βημα να βγουν αύριο να καταδικάσουν τον υπόδικο για το ναρκοπλοιο Νοοr 1 ιδιοκτήτη τους πως καπνίζει σε κλειστό χώρο παρέα με το Βορίδη που πήγε να υποβάλλει τα σέβη του στον σκιώδη κυβερνήτη της χώρας !!!!

Ο οποίος -κυβερνήτης- ειρησθω εν παρόδω , πριν λίγο καιρό έστησε επεισόδιο και με τον Πάνο Καμμένο στη Μήλο με μπράβους του που τους πέρασαν για “αγανακτισμένο λαό” οι βρωμοφυλλαδες και τα βοθροσαιτ που ελέγχει !!!!!!

ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ !!!

Θα ξαναγυρίσουμε…. Και τότε θα είμαστε θύελλα!!!!! Όχι μαιστραλι όπως τωρα, γιατι θαχουμε ξεκαθαρίσει το εσωτερικό μας απο κάποιους δηθεναδες του “ηθικού πλεονεκτήματος” ……. Και ο νοών νοειτω…..».

Δείτε την ανάρτησή του:

Περιμένω τα ΝΕΑ και το Βημα να βγουν αύριο να καταδικάσουν τον υπόδικο για το ναρκοπλοιο Νοοr 1 ιδιοκτήτη τους πως…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Sonntag, 8. September 2019

Σχετικά άρθρα