«Πόλεμος» Μαρινάκη- Κοκκάλη!

Έντονες αντιδράσεις για την φημολογούμενη σύμπλευση του με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ολοένα και ανοίγει το μέτωπο μεταξύ Μαρινάκη και Κόκκαλη. Με ανακοίνωσή του ο «Πειραιάς Νικητής» καλεί τον Πέτρο Κόκκαλη να παραιτηθεί από τον συνδυασμό, αν κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη ένα επεισόδιο στην κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Σωκράτη Κόκκαλη, η οποία αυτή τη φορά… ξεφεύγει από το ποδόσφαιρο κι εκτείνεται στην πολιτική, έχοντας στο προσκήνιο τον Πέτρο Κόκκαλη.

Τις τελευταίες ώρες εντείνεται η φημολογία που θέλει τον γιο του άλλοτε ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός να είναι ένας από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», με τον οποίο εκλέχτηκε ο Πέτρος Κόκκαλης στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός καλεί τον κ.Κόκκαλη να παραιτηθεί εφόσον όντως προτίθεται να διεκδικήσει την είσοδό του στην Ευρωβουλή ως υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος, καθώς όπως επισημαίνεται: «είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δημοσιεύματα φέρνουν τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τον κύριο Κόκκαλη αν πράγματι είναι αυτή η επιλογή του, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», καθώς είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού».

Σχετικά άρθρα