Πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ λόγω Μαρινάκη

Άναψε φωτιές ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού

Να δώσει άμεσα εξηγήσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δημόσιες ευχαριστίες του γραμματέα της ΝΔ Πειραιά προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την χορηγία προς το τοπικό γραφείο του κόμματος.

Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Πειραιά, ο πρόεδρος Ιωάννης Βοϊδονικόλας ευχαρίστησε τα στελέχη του κόμματος κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς, όπως ανέφερε, καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα του γραφείου της οργάνωσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του κάνει λόγο για «καραμπινάτη» ομολογία διαπλοκής και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση:

«Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για τις οικονομικές σχέσεις του κόμματός του με τον εν λόγω επιχειρηματία. Αναρωτιόμαστε αν με τέτοιες «χορηγίες» έχει καταφέρει τελικά να μειώσει τα έξοδα του κόμματός του».

Με ανακοίνωσή της η γαλάζια παράταξη σχολίασε πως «διαπλοκή δεν είναι τα ΔΗΜΟΣΙΑ ευχαριστήρια της ΝΟΔΕ Πειραιά επειδή ένας επιχειρηματίας -και εν προκειμένω ο Βαγγέλης Μαρινάκης- έκανε επίσης ΔΗΜΟΣΙΑ μια δωρεά στη μνήμη του βουλευτή πατέρα του».

Πηγή: ereportaz

Σχετικά άρθρα