Πολύδωρας τέλος

Έκανε πίσω η κυβέρνηση!

Η κυβέρνηση έκανε πίσω και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δεν έβαλε καν σε ψηφοφορία την πρόταση. Αντιπρότεινε πρόεδρο του ΕΣΡ τον Ροδόλφο Μορώνη

Ως αντιπρόεδρο τον Βασίλη Μουλόπουλο και νέο μέλος τον Νίκο Κιάο.

Αμέσως μετά την πρόταση του Νίκου Βούτση, το λόγο πήρε ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος αντέδρασε έντονα στην νέα πρόταση Βούτση: «Ποιος ο λόγος που προσπαθείτε να αιφνιδιάσετε την αντιπολίτευση με αλλαγή της πρότασης; Με αυτή την πρόταση είναι σαν να μην θέλετε να υπάρξει αποτέλεσμα. Η νέα σύνθεση του ΕΣΡ θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα συζήτησης των κομμάτων και όχι μια νέα πρόταση»

Η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής – η 5η κατά σειρά – διεκόπη επί δεκάλεπτο και θα επανέλθει για να ψηφίσουν επί της νέας πρότασης της κυβέρνησης.

ΝΔ: Τέρμα η πλάκα, να σταματήσουν να παίζονται παιχνίδια

Μετά από την τελευταία εξέλιξη, από το «στρατόπεδο» της ΝΔ διαμήνυαν «τέρμα η πλάκα» και ότι πρέπει να σταματήσουν να παίζονται παιχνίδια.

Πηγές από την αξιωματική αντιπολίτευση ανέφεραν ότι ήδη η ΝΔ έχει πει στην κυβέρνηση τα βήματα που πρέπει να γίνουν, με πρώτο την κατάργηση του νόμου Παππά, ζήτημα για το οποίο σημείωναν ότι η τροπολογία δεν τον καταργεί. Στη συνέχεια να ψηφιστεί νέος νόμος και μετά να ξεκινήσει η συζήτηση για τα ονόματα. «Υπάρχουν πολλοί φωτισμένοι Ελληνες και όταν έρθει η ώρα θα το συζητήσουμε», τόνιζαν, ενώ ακόμη υπογράμμιζαν ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία για ένα προς ένα τα μέλη του ΕΣΡ και όχι μόνο για τον πρόεδρο.

«Από αύριο επιστρέφουμε στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Αυτά δεν είναι τα πραγματικά προβλήματα. Θα τους αφήσουμε να λύσουν τα προβλήματα που δημιούργησαν μόνοι τους», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Νωρίτερα, προηγήθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κυβερνητικής πλειοψηφίας και αντιπολίτευσης.

Σχετικά άρθρα

Η Τζένη Μπότση στα… γρήγορα

Θα μπορούσε να λογιστεί και ως συνάντηση δύο «γιγάντων»: από τη μία η κινούμενη φαντασίωση των ανδρών που ακούει στο όνομα “Τζένη Μπότση” κι από την άλλη κάτι που ξεκίνησε, μετατράπηκε σε συνήθεια κι από κει σε λατρεία- οι “Γρήγορες” του sdna. Κυρίες και, πρωτίστως, κύριοι, η Τζένη Μπότση Στις Γρήγορες. Τα πολλά λόγια είναι […]