Πορεία κατά του Σαββίδη!

Διαμαρτυρίες κατά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και πορεία στη Ξάνθη!

Συγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στη ΣΕΚΑΠ διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις συναδέλφων τους.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι σε λιγότερο από ενάμιση μήνα, οπότε και πέρασε η διοίκηση της ΣΕΠΑΚ στα χέρια του Σαββίδη, προχώρησε σε συνολικά 16 απολύσεις συναδέλφων τους και έθεσε σε διαθεσιμότητα άλλους 11.

Σχετικά άρθρα

Στάση εργασίας στα ΜΜΕ 10:00-13:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης κάλεσε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην τρίωρη στάση εργασίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ και το INPAOK στηρίζει την κινητοποίηση. Η στάση εργασίας σε εφημερίδες, περιοδικά, […]

1 Σχόλιο

  1. Αν δεν σας χρειάζεται, τι να σας κάνει ρε αλάνια; Το ότι πήρε τη Σεκάπ, δεν σημαίνει ότι πρέπει σώνει και καλά να σας φορτωθεί κι εσάς αν δεν σας θέλει, έλεος. Απ’ εκεί λοιπόν που θα μένατε ούτως ή άλλος χωρίς δουλειά, τουλάχιστον οι περισσότεροι συνάδελφοί σας θα παραμείνουν εργαζόμενοι, χάρη στον Σαββίδη που κράτησε ζωντανή την εταιρία, οπότε να χαίρεστε γι’ αυτούς έστω.

    ΝΑΙ ΡΕ! ΠΑΟΚ!

Comments are closed.