Πορνό με… κρυμμένο hashtag στο instagram! (pics)

Διαβάστε τι συμβαίνει

Την ώρα που το Instagram… διατυμπανίζει ότι είναι ένας ασφαλής διαδικτυακός χώρος, όπου μπορείς να μοιραστείς προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο, ήρθε η αποκάλυψη που σοκάρει εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, στη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν περισσότερα από ένα εκατομμύριο βίντεο με πορνογραφικό υλικό που έχουν “κρυμμένο” hashtag στα αραβικά.

Tα κρυμμένα hashatag ανακαλύφθηκαν όταν ένας blogger, ο Jed Ismael, πάτησε πάνω σε ένα που στα αραβικά σημαίνει “ταινίες” και είπε πως ανακάλυψε μια σειρά από εκατομμύρια πορνό- ταινίες στο application.

To ακατάλληλο περιεχόμενο μάλιστα μπορούν να παρακολουθήσουν και ανήλικοι καθώς δεν γίνεται κάποιος τυπικός έλεγχος της ηλικίας των χρηστών.

“Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φορές που οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να μοιραστούν γυμνές, καλλιτεχνικής φύσεως εικόνες αλλά για διάφορους λόγους, δεν επιτρέπουμε το γυμνό στο Instagram”, αυτή είναι η επίσημη θέση της διαδικτυακής πλατφόρμας σχετικά με τις φωτογραφίες που έχουν γυμνό περιεχόμενο.

Σχετικά άρθρα

Νέα πατέντα από την Apple (pic)

Η βιομηχανία smartphones πειραματίζεται ενεργά με τη βιομετρική ασφάλεια και τώρα προσφέρει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Πολλοί κατασκευαστές smartphones προσφέρουν την έκτης γενιάς τεχνολογία η οποία παρέχει ακόμη μεγαλύτερη περιοχή αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ωστόσο, η Apple φαίνεται ότι εργάζεται σε μία τεχνολογία ακουστικής απεικόνισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, η οποία δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας Touch ID […]