Πορνό στον Προαστιακό

Χάκερ ο υπεύθυνος!

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παραδέχτηκε την εικόνα πορνό που εμφανίστηκε σε οθόνη του σταθμού “Δουκίσσης Πλακεντίας” του Προαστιακού και τονίζει ότι πρόκειται για κάποιο χάκερ (θυμηθείτε ΕΔΩ)

Μάλιστα συμπληρώνει ότι τα ηλεκτρονικά του ίχνη έχουν ταυτοποιηθεί και οι έρευνες συνεχίζοντα ώστε να βρεθεί ο υπεύθυνος.

Διαβάστε την ανακοίνωση-παραδοχή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: “Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ερευνά συμβάν το οποίο σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, φέρεται να έλαβε χώρα στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» του Προαστιακού, με την προβολή παράνομου περιεχομένου από οθόνη ενημέρωσης δρομολογίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το πιθανότερο σενάριο είναι νεαρός χάκερ να “ανέβασε” εικόνα (επιφάνεια εργασίας υπολογιστή) για μερικά δευτερόλεπτα σε μια και μόνο οθόνη του σταθμού, και όχι βίντεο, παράνομου υλικού, προκειμένου να το τραβήξει φωτογραφία και στη συνέχεια να το αναρτήσει στο διαδίκτυο (social media), για να κάνει κάποιου είδους φάρσα (troll, viral, κλπ).

Σε καμία περίπτωση δεν προβλήθηκε σε σταθμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ταινία ακατάλληλου περιεχομένου ούτε υπήρξε καμία παραβίαση στα ηλεκτρονικά συστήματα ενημέρωσης των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ούτε έγινε αντιληπτό κάτι τέτοιο από επιβάτες ή προσωπικό των σταθμών.
Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, που έστησε όπως όλα δείχνουν νεαρός φαρσέρ, του οποίου τα ηλεκτρονικά ίχνη έχουν ταυτοποιηθεί, σε μία και μόνο οθόνη ενημέρωσης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα”.

Σχετικά άρθρα

Το άλογο που νιώθει σκύλος! (video)

Τα άλογα μινιατούρες είναι από τη φύση τους πολύ χαριτωμένα, αλλά ο Acer είναι πραγματικά μικροσκοπικός. Έχει ύψος μόλις 55 εκατοστά και ζει με την ιδιοκτήτρια του Maureen O’Sullivan στην «Miniature Horse Farm» στο Corringham της Αγγλίας. Για την ακρίβεια, το αξιολάτρευτο αλογάκι έχει το μέγεθος ενός σκύλου κι αυτό ακριβώς νομίζει ότι είναι. πηγή: […]