Πορνοστάρ τα παράτησε κι έγινε ιεροκήρυκας

Έβγαζε 30.000 δολάρια τον μήνα, αλλά τελικά διάλεξε το δρόμο του θεού

Κάποτε ήταν πετυχημένη πορνοστάρ, έβγαζε «τρελά» χρήματα κάθε μέρα, ωστόσο όταν κατάφερε να ξεφύγει από τις καταχρήσεις ακολούθησε τον δρόμο του Θεού.

Η Brittni De La Mora από την Καλιφόρνια είχε γυρίσει πάνω από 300 βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Την θεωρούσαν ως μία από τις πιο πετυχημένες πορνοστάρ και ο μισθός της μπορούσε να φτάσει ακόμα και τα 30.000 δολάρια το μήνα.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν: «Υπήρξε μία περίοδος στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών που έβγαζα απίστευτα χρήματα. Όταν άρχισα την καριέρα μου έβγαζα 30.000 δολάρια το μήνα επειδή δούλευα κάθε μέρα», είπε η 31χρονη.

Πλέον, άφησε αυτή την καριέρα για να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού και έχει γίνει ιεροκήρυκας.

«Δεν μου έλειπε τίποτα. Είχα καινούρια Mercedes, κάθε τσαντάκι που έβγαζε η Louis Vuitton και ψιλοτάκουνε Christian Louboutin».

Ωστόσο, δεν ήταν όλα τόσο λαμπερά: «Κάποια στιγμή έφτασα να μην έχω χρήματα για να πληρώσω το νοίκι μου. Είχα εθιστεί στα ναρκωτικά, ξόδευα απίστευτα χρήματα κάθε βδομάδα για να έχω τη δόση μου».

Η γιαγιά της έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Τη βοήθησε να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η πρώην πορνοστάρ άρχισε να πηγαίνει στην εκκλησία εκείνη την εποχή, καθώς έψαχνε κουράγιο για να «καθαρίσει» και να μπει το σωστό το δρόμο. Παράτησε τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών το 2012 και πλέον κηρύττει το λόγο του Θεού.

Σχετικά άρθρα