Πόρτο Χέλι: Αδέλφια οι δύο νεκροί

Στην εντατική διασωληνωμένη η 60χρονη δίδυμη αδελφή του ενός

Αδέλφια ήταν οι τρεις άνθρωποι που επέβαιναν στο αλιευτικό το οποίο εμβολίστηκε από το φουσκωτό ταχύπλοο, στην τραγωδία στο Πόρτο Χέλι.

Οι δύο άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ η 60χρονη, δίδυμη αδελφή του ενός εκ των δύο, δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική.

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τους δύο άνδρες, 60 και 70 ετών, μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο σκαφών, το βράδυ της Παρασκευής, κοντά στο Πόρτο Χέλι. Η 60χρονη αδελφή τους ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη από τη θάλασσα και πλέον νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας».

Η 60χρονη γυναίκα υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα από τη σφοδρή σύγκρουση. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση του λιμενικού και σκαφών που έπλεαν στην περιοχή ανασύρθηκε ζωντανή, καθώς εξαιτίας των τραυμάτων της δεν μπορούσε να κολυμπήσει. Αρχικά, η γυναίκα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο του Αργους, προκειμένου να σταθεροποιηθούν οι ζωτικές λειτουργίες της.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για τη χειρουργική αντιμετώπιση των τραυμάτων της και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας», όπου νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σχετικά άρθρα