Πόσοι Έλληνες αγόρασαν αυτό το supercar;

Απο την Ford με 600 ίππους

H Ford ολοκλήρωσε τη διαδικασία παραγγελιών για τα δύο πρώτα έτη παραγωγής του GT, μέσω ειδικής πλατφόρμας που είχε ανοίξει στο διαδίκτυο και ανακοινώνει τα αποτελέσματα της διαδικασίας.

Συνολικά 6.506 άτομα υπέβαλαν ηλεκτρονικά συμπληρωμένη αίτηση, ενώ ορισμένοι έστειλαν και video με τα παιδιά τους ή το γκαράζ τους, για να συγκινήσουν ή να πείσουν ότι διαθέτουν 500.000 ευρώ και η πρότασή τους είναι σοβαρή! Μόλις όμως 1 στους 13 θα ικανοποιηθεί, καθώς η παραγωγή για τα δύο πρώτα έτη περιορίζεται στις 500 μονάδες!

Όπως μας ενημέρωσε η Ford μετά από σχετικό ερώτημα του NewsAuto.gr, ανάμεσα στις παραγγελίες υπάρχουν και κάποιες που προέρχονται από την Ελλάδα. Για λόγους όμως εμπιστευτικότητας, τα στελέχη της εταιρείας δεν θέλησαν να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για τον αριθμό των αιτήσεων ή άλλα στοιχεία. Εμείς μάθαμε πως δύο Ελληνες μπήκαν στους τυχερούς που θα αποκτήσουν το supercar της Ford.

Το αρμόδιο τμήμα της αξιολογεί πλέον τις προτάσεις (παίζει ρόλο βέβαια πόσο πιστός πελάτης της μάρκας ή πόσο διάσημος είναι κάποιος) και θα αρχίσει να απαντά μέσα στο επόμενο τρίμηνο, ενώ τα πρώτα GT θα παραδοθούν στα τέλη του 2016.

Το GT εφοδιάζεται με το V6 EcoBoost των 3,5 lt, ο οποίος αποδίδει περισσότερους από 600 ίππους και συνεργάζεται με 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στο νέο GT», δήλωσε ο Dave Pericak, διευθυντής της Ford Performance, η οποία είναι υπεύθυνη για τα αυτοκίνητα επιδόσεων και τις αγωνιστικές δραστηριότητες της μάρκας με το μπλε οβάλ σήμα.

Σχετικά άρθρα