«Ποτέ δεν τα βάζεις με τον ΠΑΟΚ»

Ο Σπύρος Βούγιας για το μεγάλο λάθος του Νίκου Ταχιάου

Σύμφωνος με την άποψη του απερχόμενου Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη πως ήταν λάθος του Νίκου Ταχιάου να τα βάλει τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές και, πλέον, δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Βούγιας.

Αναλυτικά όσα είπε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης:

Για τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη και τη στάση του Νίκου Ταχιάου: «Ανεξαρτήτως εκλογών, δεν έχεις λόγο να τα βάλεις με τον ΠΑΟΚ, την πιο ισχυρή ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή. Έφερε τίτλους και ανέβασε την αυτοπεποίθηση και το κύρος της πόλης. Αν και Ηρακλειδέας, χαίρομαι για τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ, την άνοδο του Άρη και ελπίζω να έρθει και η σειρά του Ηρακλή. Ητάν μεγάλο λάθος του Ταχιάου, νομίζω ότι το κατάλαβε. Έβαλε απέναντί του ανθρώπους που δεν είχαν πρόβλημα μαζί του. Ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης, η πόλη όλη χάρηκε και πανηγύρισε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πριμοδότησε τον Κωνσταντίνο Ζέρβα: «Ξέρω καλά ότι η βασική επιλογή του ΠΑΟΚ ήταν ο κ. Ορφανός. Προς το τέλος χωρίστηκε σε δύο υποψηφίους. Παλιός ΠΑΟΚτσής, άλλωστε, και ο κ. Ζέρβας και ο πατέρας του πρόεδρος. Και ο Γιώργος Ορφανός, βεβαίως, βέρος ΠΑΟΚτσής. Κάθε φορέας και θεσμός έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του. Στήριξαν τον κ. Ορφανό και μετά τον κ. Ζέρβα».

Για το αν θεωρεί πως θα κέρδιζε επιπλέον ψήφους αν ήταν και δήλωνε ΠΑΟΚτσής: «Δεν λειτουργώ έτσι. Θα στηρίξω το όνειρο του ΠΑΟΚ εφόσον αυτό απαιτεί και τη συμφωνία του Δήμου χωρίς να μπω σε διαδικασία να δηλώσω κάτι που δεν είμαι και χωρίς να περιμένω στην ουρά να δώσω διαπιστευτήρια. Βοηθώ την πόλη και τις ομάδες. Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να έχει ένα γήπεδο αντάξιο των προσδοκιών του. Θέλω, βεβαίως, και ο Δήμος να έχει τον λόγο. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πως είτε αν ήμουν, είτε αν δήλωνα ΠΑΟΚτσής θα τα πήγαινα λίγο καλύτερα. Δεν θα το έκανα όμως για λόγους αυτοσεβασμού».

Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Το βασικό είναι να λειτουργήσει ο Δήμος. Έχοντας επτά συμβούλους μέχρι να φτάσει τους 25 για την πλειοψηφία ο κ. Ζέρβας θα πρέπει να λειτουργήσει θεσμικά και χτίσει μια στέρεη συμμαχία. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι και μια ανάπλαση που θα λειτουργήσει προς όφελος και του ΠΑΟΚ και της Τούμπας».

Σχετικά άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: “Ιστορική νίκη για τον λαό”

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls, οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν σε μια πρώτη αντίδραση. «Είναι μια ιστορική νίκη για τον ελληνικό λαό, ο οποίος τάχθηκε συντριπτικά κατά της λιτότητας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη, το οποίο μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο αλλαγών σε όλη την Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την ευθύνη […]