Πότε κάνει πρεμιέρα ο Λαζόπουλος στο OPEN

Tο νέο τρέιλερ της σατιρικής του εκπομπής

Αντίστροφα μετρά ο Λάκης Λαζόπουλος για την επιστροφή του στην τηλεόραση με το νέο «Αλ Τσαντίρι» του. Ο ηθοποιός κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου, στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του Open.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram το νέο τρέιλερ της σατιρικής του εκπομπής, δίνοντας μία πρώτη γεύση για το τι θα συμβαίνει τις Τρίτες.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από την πρωινή εκπομπή του σταθμού «Ώρα Ελλάδας 7:00», το «Τσαντίρι» του θα είναι ανανεωμένο, ενώ για τον ίδιο και τι θα παρουσιάζει, μεταξύ άλλων είχε πει: ««Με τα χρόνια σίγουρα δεν μου έχει προστεθεί χαζομάρα. Να βγω δηλαδή με μία χαζή χαρά σαν να μην ξέρω τι γίνεται έξω στον κόσμο, που πάμε… Η εποχή δεν έχει αυτό το βάρος που είχε. Τα προβλήματα τα έχει, τα ίδια, το βάρος των προβλημάτων δεν είναι ίδιο. Είμαι προσεκτικός στις λέξεις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει το περιθώριο να ανοίξει λίγο η διάθεση, να το σχολιάσεις πιο άφοβα. Σε ένα θυμωμένο δε μπορείς να κάνεις το ίδιο κέφι. Αν δεις σήμερα η πορεία των ανθρώπων είναι μία ημέρα κέφι και τρεις μέρες βύθιση».

Το «Αλ Τσαντίρι» τις δύο πρώτες ώρες (21:00 – 23:00) ξαναβάζει στο τηλεοπτικό κάδρο την (πολιτική) σάτιρα, ενώ στη συνέχεια τη «σκυτάλη» θα παίρνει για μία ώρα (23:00 – 00:00) το μουσικό «Αλ Σιχτίρι». Επί σκηνής μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο θα εναλλάσσονται εκλεκτοί συνάδελφοί του, µε τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

View this post on Instagram

Σε λιγες ωρες open my heart!!!

A post shared by Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) on

Σχετικά άρθρα