Πότε θα μπουν οι νέοι παίκτες του Survivor στο παιχνίδι;

Τι λέει για αυτό ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης;

Γράφεται πως στους παίκτες του Survivor θα υπάρξουν νέες προσθήκες: η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιώργος Μανίκας και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Τι λέει, όμως, για αυτό στο ”People” ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης;

«Μετά την επιτυχία της εκπομπής εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από αρκετό κόσμο για να συμμετάσχει στο Survivor, celebrities και μη, αλλά δεν γνωρίζω κάτι για προσθήκη κάποιου νέου παίκτη σε καμία ομάδα», μας είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής που έχει «σπάσει» τα μηχανάκια της AGB.

Τα στοιχήματα μέχρι στιγμής βγάζουν νικητή τον Αγγελόπουλο. Έχεις ξεχωρίσει κάποιους παίκτες που θεωρεί πως είναι φαβορί για τη νίκη;

«Υπάρχουν όντως κάποιοι που ξεχωρίζουν, κυρίως στα αγωνίσματα. Είναι όμως νωρίς για προβλέψεις. Ο νικητής δεν αρκεί να είναι γρήγορος αγωνιστικά, αλλά πρέπει να έχει επίσης δυνατή προσωπικότητα, που θα του επιτρέψει να κυριαρχήσει στην ομάδα του και, πάνω απ’ όλα, να είναι αγαπητός στον κόσμο που μας παρακολουθεί, αφού φέτος για πρώτη φορά στο Survivor τη δύναμη του ποιος μένει και ποιος φεύγει την έχουν οι τηλεθεατές».

Όσο αφορά για τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχει αναπτυχθεί φλερτ ανάμεσα σε κάποιους παίκτες; Γράφτηκε, π.χ., πως ο Αγγελόπουλος έχει έρθει πολύ κοντά με την Ευρυδίκη…

«Συμπάθειες υπάρχουν μεταξύ των παικτών, όπως και σε κάθε ομάδα ή παρέα. Φλερτ όμως ή ακόμα και έρωτας… δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάτι συγκεκριμένο», ξεκαθαρίζει ο Σάκης.

Σχετικά άρθρα