ΟΑΣΘ: Τελειώνει η ταλαιπωρία του κόσμου

Tι ανέφερε για την επίσχεση εργασίας και τη λύση του προβλήματος

«Εάν το δημόσιο ήταν συνεπές στις υποχρεώσεις του, δεν θα είχαμε πρόβλημα με τις συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, μια ημέρα μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στον Οργανισμό, στην Αθήνα.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο κ. Στεφανίδης σημείωσε ότι περιμένει σήμερα καθαρογραμμένη την απόφαση της διαιτησίας της 8ης Μαΐου για τα οφειλόμενα του ελληνικού δημοσίου στον ΟΑΣΘ, ώστε να την καταθέσει στην Εθνική τράπεζα και να λάβει δάνειο για να αποπληρώσει τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους, τα οποία ανέρχονται σε 6,3 εκ. ευρώ, για μισθούς δύο μηνών και το υπόλοιπο δώρο Πάσχα. «Μία δύο ημέρες είναι. Τελειώνει η ιστορία. Να κάνει μικρή υπομονή το επιβατικό κοινό, θα λυθεί το πρόβλημα» τόνισε προς το επιβατικό κοινό ο κ. Στεφανίδης.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ ρωτήθηκε και για το νομοσχέδιο που κατέθεσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και το οποίο περιλαμβάνει εκκαθάριση στον ΟΑΣΘ και κρατικοποίηση των μεταφορών.

«Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Μπορεί να μπήκε το θέμα, όμως σε έναν δημοκρατικό περίγυρο, δεν επιτρέπεται επέμβαση σε ιδιωτικό φορέα για να γίνει εκκαθάριση. Ο υπουργός δέχτηκε να μη προχωρήσει στην κατάθεση του νομοσχεδίου προς ψήφιση, έως ότου καταθέσουμε και μεις τις δικές μας προτάσεις για εξυγίανση του οργανισμού με σημαντική μείωση της μισθοδοσίας».

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

3 Σχόλια

 1. Με τι λεφτά θα αποζημιώσει τον κόσμο που επερνε ταξί; ως σήμερα (3 μέρες) εγώ έδωσα 42 ευρώ. (14ευρώ τη μέρα). Αν δεν τα πάρω, θα τους ξεσκισω! Εχω αποδείξεις από ταξί. Εχω μηνιαία κάρτα. 30 ευρώ. Και θα τολμήσουν να μου δώσουν 3ευρώ; (1 ευρώ τη μέρα); τους γαμησα!

  1. Κατούρα και λίγο!!!
   Πλήρωσες μια κάρτα 30 ευρώ και θέλεις να πάρεις πίσω 42???
   Μεγάλε μόνο εσένα έκανε έξυπνο η μάνα σου???
   Και σίγουρα ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ …Μπαχαλάκη!!!

   Όταν σε λίγο η Κυβέρνηση που έβγαλες σου κάνει τον μισθό 300 ευρώ, τότε πάρε φόρα με την όπισθεν και έλα!!!
   Μπαχαλάκη…!!!

 2. διαβαστε απο κατω σχολια νεοελληνων !!!!!
  ο τριτος κοσμος σας περιμενει !!!

Comments are closed.