Πρόσφυγες παρακολουθούν σεμινάρια φλερτ

Για να πλησιάσουν γυναίκες στη Γερμανία

Μια είδηση που προκαλεί έκπληξη έφτασε από τη Γερμανία, καθώς πρόσφυγες και μετανάστες φαίνεται πως παρακολουθούν σεμινάρια φλερτ για να μπορούν να πλησιάσουν πιο εύκολα γυναίκες.

Ο «δάσκαλος» του φλερτ, γνωστός και ως «Mr Flirt», είναι ο 27χρονος Horst Wenzel, o οποίος είναι γνωστός στη χώρα ως ο πλέον ειδικός στα θέματα του έρωτα και στις κατάλληλες κινήσεις προσέγγισης γυναικών.

Το σεμινάριο, του οποίου ένα μέρος φέρει τον τίτλο «How to fall in love in Germany», παρακολουθούν κυρίως Σύροι και Αφγανοί πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι εκτός από τις κλασικές κινήσεις φλερτ μαθαίνουν και τις διαφορές ανάμεσα στον γυναικείο και τον αντρικό οργασμό.

Ο «δάσκαλος» του έρωτα, Horst Wenzel εξηγεί πως προσφέρει τα μαθήματα, καθώς «το να βρεις μια σχέση είναι ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρωθείς». Ένας από τους μετανάστες που παρακολουθούν τα μαθήματα σχολίασε πως: «Πραγματικά επωφελούμαστε από αυτό το μάθημα. Μαθαίνουμε πώς σκέφτονται οι Γερμανίδες, πώς να τους μιλάμε και καταλαβαίνουμε καλύτερα τις παραδόσεις τους».

Τα μαθήματα αυτά έχουν ακόμα ως σκοπό να σταματήσουν οι γυναίκες της Γερμανίας να αντιμετωπίζουν με φόβο τους μετανάστες, σε μια χρονιά που στη χώρα σημειώθηκαν περισσότερες από 890.000 καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από πρόσφυγες και μετανάστες.

Σχετικά άρθρα