Πρόστιμο 2,5χιλ. ευρώ για κάθε μούσι!

Είναι εχθρός της γενειάδας και ζήτησε από την τουρκική ομοσπονδία να απαγορεύσει τα μούσια σε όλους τους παίκτες και προπονητές των ομάδων στην χώρα λαμβάνοντας αρνητική απάντηση

Τρομερά πράγματα στην Τουρκία και την Γκεντσλερμπιρλιγκί. Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Ιλχάν Καβκάμ, αποφάσισε να τιμωρήσει με πρόστιμο ύψους 7.000 λιρών όποιος παίκτης της ομάδας αφήνει μούσια! Μπορεί τα μούσια να είναι της μόδας αλλά όχι στην Γκεντσλερμπιρλιγκί. Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας είναι εχθρός της γενειάδας και ζήτησε από την τουρκική ομοσπονδία να απαγορεύσει τα μούσια σε όλους τους παίκτες και προπονητές των ομάδων στην χώρα. Η απάντηση πάντως, της ομοσπονδίας ήταν αρνητική, αφού η UEFA δεν θα της το επέτρεπε.

«Είμαι 80 χρονών και ξυρίζομαι κάθε μέρα. Είσαι άνθρωπος του αθλητισμού. Πρέπει να είναι πρότυπο για τους νέους. Μου είπαν από την τούρκικη ομοσπονδία ότι δεν μπορούν να βάλουν έναν τέτοιο περιορισμό, γιατί η UEFA δεν θα τους άφηνε. Είμαι μπουχτισμένος με αυτή την UEFA. Εύχομαι να είχαμε ένα άλλο μέρος για να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Γκεντσλέρ.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα