Πρόστιμο 5.000 ευρώ γιατί πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια

Σε άνεργο πατέρα στην Κρήτη

Στις 3 Αυγούστου ένας αστυνομικός τον εντόπισε να πουλάει ντόνατς στην παραλία και του επέβαλε το πρόστιμο

Πέντε χιλιάδες ευρώ καλείται να πληρώσει ένας άνεργος πατέρας τριών παιδιών γιατί δεν είχε άδεια να πουλάει κουλούρια στην Αγία Μαρίνα Χανίων.

Όπως αναφέρει το candianews, στις 3 Αυγούστου ένας αστυνομικός τον εντόπισε να πουλάει ντόνατς στην παραλία και του επέβαλε το πρόστιμο.

Εκείνος κατέθεσε προσφυγή υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάζεται να πουλάει ντόνατς και κουλούρια επειδή είναι τρίτεκνος, άνεργος από το 2011 και δεν διαθέτει κανένα άλλο εισόδημα. Υποστήριξε επίσης ότι η σύζυγός του δεν διαθέτει κανένα εισόδημα από καμία πηγή τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο πουλά ντόνατς είναι για να εξασφαλίσει τα στοιχειώδη για τη διαβίωση της οικογένειάς του.

Η αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στην οποία προσέφυγε, απέρριψε την προσφυγή του, επικυρώνοντας ουσιαστικά το βαρύ πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.

Δείτε την απόφαση: 

Σχετικά άρθρα

3 Σχόλια

  1. Αν όντως είναι άνεργος,θα είναι ακόμα ένα ξεδιάντροπο ολίσθημα της κρατικής μηχανής που το μόνο που σκέφτεται είναι πως να τα πάρει από τον άνεργο,τον συνταξιούχο και τον μεροκαματιάρη!

    1. Και να μην είναι άνεργος το ίδιο είναι ρε φίλε. Πήγε ο άλλος να δουλέψει 3 μήνες για χαρτζιλίκι και θα μπει φυλακή τώρα. Απλά είναι τέτοια η λογική των κυβερνώντων, που κυνηγάνε την τυρόπιτα και κάνουν τα στραβά μάτια στα τάνκερ. Πρώτη φορά αριστερά, τρέμετε καπιτάλια πωλητές ντόνατς.

      1. Είτε έτσι,είτε αλλιώς το ΄”Πρώτη φορά φασιστερά” προχωράει το σχέδιο του απτόητο.

Comments are closed.